jueves, 17junio, 2021
21.1 C
Seville

La inquisidora Espanya

Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

La Iglesia no tiene previsto sancionar al padre Báez por su justificación machista del crimen de Tenerife

Ningún integrante de la Conferencia Episcopal ha tomado cartas en el asunto, de momento, tras las aberraciones dialécticas vertidas por el sacerdote canario (por...

Los verdaderos reconocimientos internacionales que necesita España

Las cumbres de la OTAN, finalmente, sólo se centran sobre las amenazas de Estados Unidos, no del resto de países

Casado se echa al monte tras hacer suyo el discurso franquista de los «enemigos de España»

Definitivamente, Pablo Casado se ha echado al monte con su partido en un intento desesperado por hacer descarrilar el Gobierno de coalición. Es ahora...

El Repaso del 16 de junio: El Gobierno con el Santander, Ayuso y el Rey, Vacunas y la recuperación económica

Como cada mañana, te servimos un repaso de las noticias más frescas, de la actualidad en El Repaso. Hoy, a ritmo de Ducke Ellington....
- Publicidad-

No és difícil tenir Espanya adjectivada com inquisidora en ple segle XXI, any 2019, l‘observació de la realitat ens ho confirma, tota la gentola, millor dir-los gentussa que arrossega a aquesta situació és el poder del govern. Situo en primer ordre el militars, en segon hi ha el govern, ara PSOE governant com els partits ultres. El mal govern ens recorda el crit del poble en les situacions històriques on i quan calia segons els esdeveniments, usava l’històric “Via fora el mal govern” era el poble despert i replet de civilitat tostemps lluitant en totes les possibles millores en la responsabilitat que correspon al govern en el benestar de la societat evolucionant.

És el caràcter que s’ha fet amb l’espasa Espanya la que escriu els fets i accions sense oblidar frases i paraules provinents de la metròpoli espanyola sent aquest l’imperi ben sabut devaluat al màxim. Hi ha el militarisme policial espanyol com estructura de l’Espanya essencial. Centúria rere centúria tostemps ha caldejat la fèrria però nul·la actitud i pensament els preval la devoció religiosa que els inspira el procedir bèl·lic. Funcionen amb déus que els porten a governar amb filosofia ultra. És pornografia d’alt calibre aplicar als nou (9) dones i homes inculpats una pila anys de presó inversemblants sent innocents. La presidenta del Parlament castigada per fer bé la feina de permetre debats a l’hemicicle que ai las! és la seva tasca. Una falsedat argumental que ha servit per de sentenciar el Tribunal Suprem a un total sumat de 99 anys i mig d’empresonament. Penso que és que li correspon al Botxí Major, i també els amb toga del Tribu…Suprem en la farsa del procés als polítics independentistes per els botxins que composaren el jutjat.

Era sabuda la sentència al ser escrita abans de començar el judici farsa. El compliment exacte d’aquesta condemna, amb l’historial que té de corrupcions el Botxí Major Marchena, quan arxivava per sistema totes les corrupcions del PP. En relació als presos polítics davant de la justa innocència dels inculpats catalanes i catalans: persona a persona no han fet cap malesa. El Botxí Major aplica una revenja ètnica ja racista d’odi covat a tota Espanya, on hi ha caigut el 90% de la gent espanyola els de ment torbada pel nacionalisme guerrer permanent multisecular contra Catalunya, seguint les màximes de criminals prohoms. Ja en el segles XVI, amb els Catòlics, i molts més on va destacar l’escriptor Quevedo. La inquisidora Espanya, m’obliga a la explicació del que és i representa la posició del relat cert del que és la independència: aquesta és el saber i analitzar el tracte de segles d’Espanya, on Catalunya era i és objecte de sovintejades i cruels guerres, dictadures i on tostemps ha estat objectiu i diana de guerres, han reforçar els exèrcits, ensems fins odiar el propi poble i el català com a catalitzador i puntal del nacionalisme espanyol amb cap objectiu més que assimilar i annexionar Catalunya, amb una força prenyada d’experiència en la sanguinària dominació d’Amèrica.

No veuen més objectiu que la cobejada explotació de Catalunya. No en som d’espanyols, som els annexionats que explicita la Biblioteca Nacional espanyola des del 1852. La lluita independentista històrica des del 11-S-1714, el primer dia però ara amb la modernitat de la guerra judicial dita lafware. Aquesta es circumscriu a l’espanyolitat oficial que roman engabiada en els cercles de la monarquia i les classes que en son el suport. Classes socials que en formen part amb una presència abusiva i abusadora dels exèrcits. Gran pàtria la dels exèrcits ben proveïts de bens materials per mantenir la colònia catalana subjecte.

Quedem-nos, analitzant curosament l’actualitat d’octubre, novembre de 2019. Hi ha molts fets, anècdotes doloroses de la mà de ferro dictatorial el govern espanyol, ensenyant descaradament, la repressió judicial encapçalada per els que amb toga però essent els Botxins Majors: Lesmes, Llarena, Marchena etc, quedant per relatar un escampall sagnant de sicaris del reialme, policies diverses que són el pilar de l’estructura d’Espanya com a ens del nazisme actual, fill històric del protonazisme multisecular, des de la naixença de l’estat fins l’actualitat.

Ens toca a aquesta generació vèncer aquesta realitat de l’atmosfera que respirem i patim: presons i pels carrers, arribant als habitatges particulars, on entren de matinada a garrotades, mentides, i com els de Sabadell, la dita JUDE, i quan han hagut de reconèixer que no tenien armes, van exposar des del primer moment, els assaltants de la vida social, una bossa de plàstic blava plena de serradures: res els ha impedit a l’Espanya que cal dir-li nazispain, mantenir-los empresonats insultant-los públicament de terroristes, divulgant-t’ho amb tota la maquinària i l’abús de la criminalitat comunicativa. És escandalós que de resultes del 14 d’octubre amb la sentència als innocents presos polítics que no n’hi ha ni un que hagi comès cap acte delictiu però que amb mentides inventades portats a judici al Tribu… Suprem, presidit pel Botxí Major Manuel Marchena, els van prorrogar la presó que ja portaven en règim preventiu; paraula falsa com tantes: preventiva de què?. D’aparentar incòlume la justícia espanyola?.

Que la sentència els ha resultat unes penes de criminalitat terrorista de les forces de l’estat l’ens Espanya que comanda més del que sembla Felip V+I, que va mostrar-ho el 3 d’octubre 2017 amb la força monàrquica de la veu al crit de “a por ellos”, no calen més arguments que la realitat que no poden amagar al ser pública. La maleïda sentència de gran incívic terror que entre tots set innocents empresonats hauran de complir noranta nou anys i mig de presó (99 anys i mig). El poble català en lògica conseqüència s’ha rebel·lat, omplint els carrers de manifestacions de protesta. S’ha de relatar els fets del 14 d’octubre coneguda la sentència. On les falsedats de violència, les trampes de fabricar proves. Hi ha un local de carrer on dues furgonetes de la policia aculats una amb l’altre surten agents que son sicaris de nazispain, i al cap d’una estona, surten vestits de paisà de negre i encaputxats a cremar contenidors, prèvia i contumaç divulgació de la mentida amb categoria d’estafa, de culpar-ho als indefens manifestants, hi ha la prova de que portaven esprais amb carburant, i anaven incrementant els focs ruixant-hi benzina.

Terrorisme d’estat i detenint joves per inculpar-los amb aital falsedat. La inquisició és present, el “presente” ferint tostemps les orelles. Encara podríem relatar moltes detencions d’aquests dies, el 17 d’octubre Laura Solé va ser agafada pels cabells, policies agents de paisà ho van fer i van instigar insultant a la víctima simulant ser manifestants, quan eren polis infiltrats se’ls va veure en la conducta, vigilant els voltants amb perícia, va ser un acte feixista més. Sabem que molts familiars i agredits van explicar els tracte brutal a la comissaria. Anem cap els que porten toga essent botxins majors: Carlos Lesmes davant d’un grup d’oficials militars va dir que empraria mà de ferro contra “els violents encegats” terminologia amb un valor d’aplicar-li a ell, al ser uns dels caps i “capos” dels violents encegats espanyols, franquisme i neo-franquisme actual l’encegament de les d’accions terroristes contra els ciutadans, són des de les togues usen el terrorisme continuant les maneres de fundació del Reino-regne, amb les salvatjades d’ocupació de Catalunya de Felip, V.

Els pilars de l’encegament de violència i sang ve dels exèrcits espanyols amb contundència i permanència de segles, en la política real hi ha el “no hicimos y ganamos una guerra para oir hablar el catalan” d’Acedo Colunga el 1940. El1717 Felip V, va tancar les universitats de Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Tortosa i Solsona inaugurant la de Cervera en castellà. L’única diputada a Catalunya del PP, ha demanat una línia pública d’escoles en castellà. No és civilitza aquesta gentola mai dels mai. Vital franquisme continuador de l’esperit de govern dominant espanyol n’és una prova les desenes de milers de soterrats al camins, demostra que la ignomínia, menyspreu carregós i criminal contra catalanes-catalans. El 2019 és demolidora la guerra contra Catalunya. La República Digital intervinguda.

A quatre joves els han buidat un ull aquest octubre. El Marlaska nega la violència policial. El 30 d’octubre Pedro Sánchez va comparar amb l’extrema dreta l’independentisme. El PSOE a Andalusia és amic dels feudalistes. Marinaleda de Sevilla un poble on hi ha socialisme real el PSOE governant la Junta, va amenaçar anular el contracte del poble amb l’amo un Duque un “señorito” més, Duque del Infantado, dient que era un tracte il·legal. És fefaent el PSOE: en l’actualitat el primer lladre i inquisidor.

- Publicidad -

Relacionadas

- Advertisement -
- Publicidad -

5 Comentarios

 1. VOX hace irracional o inhumanamente lo siguiente. Cuando lo que imperabimperarba era el ESCLAVISMO, también se dieron casos en que un esclavo (por los motivos que sean) maltrató y mató a su amo, ¡eso sí es verdad!
  Pero, para luchar contra el esclavismo o contra el machismo, tú absolutamente jamás puedes decir que todas las violencias son condenables y que también hay amos de esclavos que son maltratados, ¡JAMÁS!
  Tú, en tu deber ético, has de señalar a la ESENCIA DEL PROBLEMA, solo; o sea, no ser un HdP y decir de una vez por todas que hay que parar el esclavismo o el machismo y RESALTAR solo a la máxima altura a las víctimas del esclavismo o del machismo, solo o solamente, ¡y nada más!, porque se está hablando de una tortura específica o esencial, nunca de «otra cosa», por lo cual no se debe señalar otra cosa para manipular o para confundirlo todo, en maldad.
  Como poner a un mismo nivel la violencia de los nazis a los judíos que la de dos judíos vengándose de los nazis. Asco dan!

 2. Se están ignorando las obligaciones que tienen todos con la humanidad.
  ¡Y solo por pura ignorancia o por un amar al mal!
  La gente no solo habla millones de veces desde su ignorancia, sino que asimismo ACTÚA desde su ignorancia (y esto es lo grave).
  La IGNORANCIA es nunca llegar a conocer a la realidad por una u otra causa:
  -por falta de conocimientos libremente conocidos a través de la razón,
  -por falta de criterios reales-racionales para VALORAR un problema,
  -por tener siempre unas ideas preconcebidas que te impiden conocer algo realmente,
  -por vetar a lo racional o al que demuestra razón (ésta es la más frecuente),
  -por una mala valoración pero que muy bien sirve de catapulta para conseguirlo todo en la sociedad, en juego sucio-diabólico.
  Lema: Si tú vives con 10 y 8 aman la maldad (por inconsciencia o sea por lo que sea), irrebatiblemente siempre van a premiar a la maldad y a ti objetivamente jamás. Es obvio; ¡y duro!

 3. Pero esto es una broma o qué?
  El autor clasifica y califica sin dar ninguna razón o argumentación y solo por su carácter bonita puede decir cualquier cosa sin demostrar nada.
  Por cierto, la guerra de 1714 fue entre partidarios de los austrias y partidarios de los borbones, la necesidad de hacer ver que fue de españa contra cataluña evidencia una necesidad de justificar aunque sea con mentiras.
  Como pede si quiera tomarse esto como algo mínimamente serio ?

 4. Hola Xavier. Cierto, fue una guerra de los borboneros y los austracistas. Pero el que narra los sucesos no puede explicitarlos con todos los datos y señas. En una palabra, habla pera una inteligencia «normal». Debes saber que con «esa guerra se implicaban otras cosas, como que los austacistas estaban por reconocer los valores y costumbres de la República Catalana, del momento. No se defendía un reí, sino el menor mal posible para el Pueblo Catalán. Bien, pues pasa que, lo acontecido últimamente con la represión franquista, en modelo borbonico, se le parece mucho a la inquisición de tiempos pasados; para la gente normal, pero no para la gente «borbonica». ¿Me entiendes Xavier? Con las mentiras, con los «argumentos» y con las actuales vestimentas de los inquisidores.Las Togas. La creación de supuestos actos criminales y demás, para justificar la crucifixión de los horados servidores de su Pueblo…Los presos políticos y los exiliados. Un placer Xavier

Dejar respuesta

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

Estar sin mascarilla al aire libre, cada vez más cerca

La ministra de Sanidad, Carolina Darias, ha comparecido tras la reunión del Consejo Interterritorial de Salud y ha informado de que un 28% de...

Premios Diario16 2021: primeros galardonados

Tras el aplazamiento de los Premios Diario16 2020 por las restricciones de la pandemia, hoy, 16 de junio, anunciaremos a los primeros premiados de...

Un Sánchez eufórico anuncia el visto bueno de Bruselas a los fondos de recuperación para España

Fumata blanca de Bruselas para los fondos de recuperación para España. Así lo ha anunciado un Pedro Sánchez eufórico junto a la presidenta de...

Diario16 ha entregado hoy en la Audiencia Nacional más de 400 documentos clave para el Caso Popular

El pasado día 13 de junio, Diario16 anunció que había tenido acceso a una serie de documentos clave para la instrucción y resolución del...
- Publicidad -

lo + leído

Estar sin mascarilla al aire libre, cada vez más cerca

La ministra de Sanidad, Carolina Darias, ha comparecido tras la reunión del Consejo Interterritorial de Salud y ha informado de que un 28% de...

Premios Diario16 2021: primeros galardonados

Tras el aplazamiento de los Premios Diario16 2020 por las restricciones de la pandemia, hoy, 16 de junio, anunciaremos a los primeros premiados de...

Un Sánchez eufórico anuncia el visto bueno de Bruselas a los fondos de recuperación para España

Fumata blanca de Bruselas para los fondos de recuperación para España. Así lo ha anunciado un Pedro Sánchez eufórico junto a la presidenta de...

Diario16 ha entregado hoy en la Audiencia Nacional más de 400 documentos clave para el Caso Popular

El pasado día 13 de junio, Diario16 anunció que había tenido acceso a una serie de documentos clave para la instrucción y resolución del...