domingo, 26junio, 2022
18.6 C
Seville

La inquisidora Espanya

Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

Las grandes fortunas han aumentado su riqueza un 58% gracias al Covid-19

Desempleo, miedo, enfermedades mentales, confinamientos, bajadas salariales, pobreza sobrevenida, son algunas de las consecuencias que ha tenido la pandemia del Covid-19 para miles de...

Los jueces de Donald Trump, la Edad Media, el nazismo y el miedo a los derechos de las mujeres

La congresista Alexandria Ocasio-Cortez fue contundente tras conocerse la aberrante sentencia del Tribunal Supremo de los Estados Unidos y en pocas palabras resumió lo...

El triunfo de los nadies en Colombia

El triunfo de Gustavo Petro en las recientes elecciones presidenciales colombianas tiene múltiples aristas para su análisis y se posiciona como un vértice de...

Las medidas anticrisis de Sánchez profundizarán la grave crisis de la izquierda

La resaca de la debacle de la izquierda en las pasadas elecciones andaluzas seguirá adelante. Las medidas anticrisis que presentará hoy Pedro Sánchez y...
- Publicidad -
- Publicidad-

No és difícil tenir Espanya adjectivada com inquisidora en ple segle XXI, any 2019, l‘observació de la realitat ens ho confirma, tota la gentola, millor dir-los gentussa que arrossega a aquesta situació és el poder del govern. Situo en primer ordre el militars, en segon hi ha el govern, ara PSOE governant com els partits ultres. El mal govern ens recorda el crit del poble en les situacions històriques on i quan calia segons els esdeveniments, usava l’històric “Via fora el mal govern” era el poble despert i replet de civilitat tostemps lluitant en totes les possibles millores en la responsabilitat que correspon al govern en el benestar de la societat evolucionant.

És el caràcter que s’ha fet amb l’espasa Espanya la que escriu els fets i accions sense oblidar frases i paraules provinents de la metròpoli espanyola sent aquest l’imperi ben sabut devaluat al màxim. Hi ha el militarisme policial espanyol com estructura de l’Espanya essencial. Centúria rere centúria tostemps ha caldejat la fèrria però nul·la actitud i pensament els preval la devoció religiosa que els inspira el procedir bèl·lic. Funcionen amb déus que els porten a governar amb filosofia ultra. És pornografia d’alt calibre aplicar als nou (9) dones i homes inculpats una pila anys de presó inversemblants sent innocents. La presidenta del Parlament castigada per fer bé la feina de permetre debats a l’hemicicle que ai las! és la seva tasca. Una falsedat argumental que ha servit per de sentenciar el Tribunal Suprem a un total sumat de 99 anys i mig d’empresonament. Penso que és que li correspon al Botxí Major, i també els amb toga del Tribu…Suprem en la farsa del procés als polítics independentistes per els botxins que composaren el jutjat.

Era sabuda la sentència al ser escrita abans de començar el judici farsa. El compliment exacte d’aquesta condemna, amb l’historial que té de corrupcions el Botxí Major Marchena, quan arxivava per sistema totes les corrupcions del PP. En relació als presos polítics davant de la justa innocència dels inculpats catalanes i catalans: persona a persona no han fet cap malesa. El Botxí Major aplica una revenja ètnica ja racista d’odi covat a tota Espanya, on hi ha caigut el 90% de la gent espanyola els de ment torbada pel nacionalisme guerrer permanent multisecular contra Catalunya, seguint les màximes de criminals prohoms. Ja en el segles XVI, amb els Catòlics, i molts més on va destacar l’escriptor Quevedo. La inquisidora Espanya, m’obliga a la explicació del que és i representa la posició del relat cert del que és la independència: aquesta és el saber i analitzar el tracte de segles d’Espanya, on Catalunya era i és objecte de sovintejades i cruels guerres, dictadures i on tostemps ha estat objectiu i diana de guerres, han reforçar els exèrcits, ensems fins odiar el propi poble i el català com a catalitzador i puntal del nacionalisme espanyol amb cap objectiu més que assimilar i annexionar Catalunya, amb una força prenyada d’experiència en la sanguinària dominació d’Amèrica.

- Publicidad-

No veuen més objectiu que la cobejada explotació de Catalunya. No en som d’espanyols, som els annexionats que explicita la Biblioteca Nacional espanyola des del 1852. La lluita independentista històrica des del 11-S-1714, el primer dia però ara amb la modernitat de la guerra judicial dita lafware. Aquesta es circumscriu a l’espanyolitat oficial que roman engabiada en els cercles de la monarquia i les classes que en son el suport. Classes socials que en formen part amb una presència abusiva i abusadora dels exèrcits. Gran pàtria la dels exèrcits ben proveïts de bens materials per mantenir la colònia catalana subjecte.

Quedem-nos, analitzant curosament l’actualitat d’octubre, novembre de 2019. Hi ha molts fets, anècdotes doloroses de la mà de ferro dictatorial el govern espanyol, ensenyant descaradament, la repressió judicial encapçalada per els que amb toga però essent els Botxins Majors: Lesmes, Llarena, Marchena etc, quedant per relatar un escampall sagnant de sicaris del reialme, policies diverses que són el pilar de l’estructura d’Espanya com a ens del nazisme actual, fill històric del protonazisme multisecular, des de la naixença de l’estat fins l’actualitat.

Ens toca a aquesta generació vèncer aquesta realitat de l’atmosfera que respirem i patim: presons i pels carrers, arribant als habitatges particulars, on entren de matinada a garrotades, mentides, i com els de Sabadell, la dita JUDE, i quan han hagut de reconèixer que no tenien armes, van exposar des del primer moment, els assaltants de la vida social, una bossa de plàstic blava plena de serradures: res els ha impedit a l’Espanya que cal dir-li nazispain, mantenir-los empresonats insultant-los públicament de terroristes, divulgant-t’ho amb tota la maquinària i l’abús de la criminalitat comunicativa. És escandalós que de resultes del 14 d’octubre amb la sentència als innocents presos polítics que no n’hi ha ni un que hagi comès cap acte delictiu però que amb mentides inventades portats a judici al Tribu… Suprem, presidit pel Botxí Major Manuel Marchena, els van prorrogar la presó que ja portaven en règim preventiu; paraula falsa com tantes: preventiva de què?. D’aparentar incòlume la justícia espanyola?.

Que la sentència els ha resultat unes penes de criminalitat terrorista de les forces de l’estat l’ens Espanya que comanda més del que sembla Felip V+I, que va mostrar-ho el 3 d’octubre 2017 amb la força monàrquica de la veu al crit de “a por ellos”, no calen més arguments que la realitat que no poden amagar al ser pública. La maleïda sentència de gran incívic terror que entre tots set innocents empresonats hauran de complir noranta nou anys i mig de presó (99 anys i mig). El poble català en lògica conseqüència s’ha rebel·lat, omplint els carrers de manifestacions de protesta. S’ha de relatar els fets del 14 d’octubre coneguda la sentència. On les falsedats de violència, les trampes de fabricar proves. Hi ha un local de carrer on dues furgonetes de la policia aculats una amb l’altre surten agents que son sicaris de nazispain, i al cap d’una estona, surten vestits de paisà de negre i encaputxats a cremar contenidors, prèvia i contumaç divulgació de la mentida amb categoria d’estafa, de culpar-ho als indefens manifestants, hi ha la prova de que portaven esprais amb carburant, i anaven incrementant els focs ruixant-hi benzina.

Terrorisme d’estat i detenint joves per inculpar-los amb aital falsedat. La inquisició és present, el “presente” ferint tostemps les orelles. Encara podríem relatar moltes detencions d’aquests dies, el 17 d’octubre Laura Solé va ser agafada pels cabells, policies agents de paisà ho van fer i van instigar insultant a la víctima simulant ser manifestants, quan eren polis infiltrats se’ls va veure en la conducta, vigilant els voltants amb perícia, va ser un acte feixista més. Sabem que molts familiars i agredits van explicar els tracte brutal a la comissaria. Anem cap els que porten toga essent botxins majors: Carlos Lesmes davant d’un grup d’oficials militars va dir que empraria mà de ferro contra “els violents encegats” terminologia amb un valor d’aplicar-li a ell, al ser uns dels caps i “capos” dels violents encegats espanyols, franquisme i neo-franquisme actual l’encegament de les d’accions terroristes contra els ciutadans, són des de les togues usen el terrorisme continuant les maneres de fundació del Reino-regne, amb les salvatjades d’ocupació de Catalunya de Felip, V.

Els pilars de l’encegament de violència i sang ve dels exèrcits espanyols amb contundència i permanència de segles, en la política real hi ha el “no hicimos y ganamos una guerra para oir hablar el catalan” d’Acedo Colunga el 1940. El1717 Felip V, va tancar les universitats de Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Tortosa i Solsona inaugurant la de Cervera en castellà. L’única diputada a Catalunya del PP, ha demanat una línia pública d’escoles en castellà. No és civilitza aquesta gentola mai dels mai. Vital franquisme continuador de l’esperit de govern dominant espanyol n’és una prova les desenes de milers de soterrats al camins, demostra que la ignomínia, menyspreu carregós i criminal contra catalanes-catalans. El 2019 és demolidora la guerra contra Catalunya. La República Digital intervinguda.

A quatre joves els han buidat un ull aquest octubre. El Marlaska nega la violència policial. El 30 d’octubre Pedro Sánchez va comparar amb l’extrema dreta l’independentisme. El PSOE a Andalusia és amic dels feudalistes. Marinaleda de Sevilla un poble on hi ha socialisme real el PSOE governant la Junta, va amenaçar anular el contracte del poble amb l’amo un Duque un “señorito” més, Duque del Infantado, dient que era un tracte il·legal. És fefaent el PSOE: en l’actualitat el primer lladre i inquisidor.

- Publicidad -

Relacionadas

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

5 Comentarios

 1. VOX hace irracional o inhumanamente lo siguiente. Cuando lo que imperabimperarba era el ESCLAVISMO, también se dieron casos en que un esclavo (por los motivos que sean) maltrató y mató a su amo, ¡eso sí es verdad!
  Pero, para luchar contra el esclavismo o contra el machismo, tú absolutamente jamás puedes decir que todas las violencias son condenables y que también hay amos de esclavos que son maltratados, ¡JAMÁS!
  Tú, en tu deber ético, has de señalar a la ESENCIA DEL PROBLEMA, solo; o sea, no ser un HdP y decir de una vez por todas que hay que parar el esclavismo o el machismo y RESALTAR solo a la máxima altura a las víctimas del esclavismo o del machismo, solo o solamente, ¡y nada más!, porque se está hablando de una tortura específica o esencial, nunca de «otra cosa», por lo cual no se debe señalar otra cosa para manipular o para confundirlo todo, en maldad.
  Como poner a un mismo nivel la violencia de los nazis a los judíos que la de dos judíos vengándose de los nazis. Asco dan!

 2. Se están ignorando las obligaciones que tienen todos con la humanidad.
  ¡Y solo por pura ignorancia o por un amar al mal!
  La gente no solo habla millones de veces desde su ignorancia, sino que asimismo ACTÚA desde su ignorancia (y esto es lo grave).
  La IGNORANCIA es nunca llegar a conocer a la realidad por una u otra causa:
  -por falta de conocimientos libremente conocidos a través de la razón,
  -por falta de criterios reales-racionales para VALORAR un problema,
  -por tener siempre unas ideas preconcebidas que te impiden conocer algo realmente,
  -por vetar a lo racional o al que demuestra razón (ésta es la más frecuente),
  -por una mala valoración pero que muy bien sirve de catapulta para conseguirlo todo en la sociedad, en juego sucio-diabólico.
  Lema: Si tú vives con 10 y 8 aman la maldad (por inconsciencia o sea por lo que sea), irrebatiblemente siempre van a premiar a la maldad y a ti objetivamente jamás. Es obvio; ¡y duro!

 3. Pero esto es una broma o qué?
  El autor clasifica y califica sin dar ninguna razón o argumentación y solo por su carácter bonita puede decir cualquier cosa sin demostrar nada.
  Por cierto, la guerra de 1714 fue entre partidarios de los austrias y partidarios de los borbones, la necesidad de hacer ver que fue de españa contra cataluña evidencia una necesidad de justificar aunque sea con mentiras.
  Como pede si quiera tomarse esto como algo mínimamente serio ?

 4. Hola Xavier. Cierto, fue una guerra de los borboneros y los austracistas. Pero el que narra los sucesos no puede explicitarlos con todos los datos y señas. En una palabra, habla pera una inteligencia «normal». Debes saber que con «esa guerra se implicaban otras cosas, como que los austacistas estaban por reconocer los valores y costumbres de la República Catalana, del momento. No se defendía un reí, sino el menor mal posible para el Pueblo Catalán. Bien, pues pasa que, lo acontecido últimamente con la represión franquista, en modelo borbonico, se le parece mucho a la inquisición de tiempos pasados; para la gente normal, pero no para la gente «borbonica». ¿Me entiendes Xavier? Con las mentiras, con los «argumentos» y con las actuales vestimentas de los inquisidores.Las Togas. La creación de supuestos actos criminales y demás, para justificar la crucifixión de los horados servidores de su Pueblo…Los presos políticos y los exiliados. Un placer Xavier

Dejar respuesta

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

PENSILVANIA, de Juan Aparicio Belmonte: un placer

Conozco hace un montón de años a Juan Aparicio Belmonte, siempre me ha caído fenomenal y he disfrutado de las ocasiones que he tenido...

Lisboa acogerá esta próxima semana la Conferencia de la ONU sobre los Océanos

La Conferencia sobre los Océanos, organizada conjuntamente por los Gobiernos de Kenia y Portugal, llega en un momento crítico en el que el mundo está...

Al menos 4 de cada 10 empresas valora cambiar el modelo de evaluación del desempeño de sus equipos

El think tank enClave de Personas y ManpowerGroup han presentado una completa guía que analiza la evaluación del desempeño. Este estudio recopila las 10...

El Ministerio de Finanzas alemán estudia la posibilidad de nacionalizar tramos del gasoducto Nord Stream 2

La publicación alemana Der Spiegel informó este viernes sobre los planes del Ministerio de Finanzas alemán, al respecto de la nacionalización de tramos concretos...
- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

Una candidata al Premio Princesa de Asturias de la Concordia pide ayuda a Pedro Sánchez para recuperar la custodia de sus hijas

La historia de Elena Ramallo bien podría inspirar un libro o una película. Esta madre, doctora en el ámbito del Derecho, investigadora, divulgadora académica...

Banco Popular: el Santander sí está devolviendo su dinero a los afectados de los PPI, un tema heredado de otra entidad

Entre los afectados por la resolución de Banco Popular hay cierta inquietud respecto a quién va a ser el responsable de devolverles el dinero...

Banco Popular: el mayor error de la sentencia del TGUE fue dar por hecho un inexistente riesgo a la «estabilidad del mercado financiero»

Según la sentencia del Tribunal General de la Unión Europea (TGUE), la resolución de Banco Popular "perseguía un objetivo de interés general: garantizar la...

Banco Popular: Calama consulta sobre si excluye la responsabilidad civil del Santander

José Luis Calama Teixeira, el juez de la Audiencia Nacional que instruye el Caso Banco Popular, ha dado traslado a las partes para que...

Empobrecer a sus trabajadores: el «secreto» de los altos directivos para hacerse multimillonarios

Mientras la inflación está quebrando las economías domésticas y los gobiernos se niegan a aplicar una subida salarial en base a la subida de...
- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

PENSILVANIA, de Juan Aparicio Belmonte: un placer

Conozco hace un montón de años a Juan Aparicio Belmonte, siempre me ha caído fenomenal y he disfrutado de las ocasiones que he tenido...

Lisboa acogerá esta próxima semana la Conferencia de la ONU sobre los Océanos

La Conferencia sobre los Océanos, organizada conjuntamente por los Gobiernos de Kenia y Portugal, llega en un momento crítico en el que el mundo está...

Al menos 4 de cada 10 empresas valora cambiar el modelo de evaluación del desempeño de sus equipos

El think tank enClave de Personas y ManpowerGroup han presentado una completa guía que analiza la evaluación del desempeño. Este estudio recopila las 10...

El Ministerio de Finanzas alemán estudia la posibilidad de nacionalizar tramos del gasoducto Nord Stream 2

La publicación alemana Der Spiegel informó este viernes sobre los planes del Ministerio de Finanzas alemán, al respecto de la nacionalización de tramos concretos...