viernes, 2diciembre, 2022
16.8 C
Seville

Zones obagues

Alexandre Pineda Fortuny
Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

- Publicidad -
- Publicidad-

Els poders socials dominants, dits forces fàctiques, mantenen el costum del secretisme, de l’amagar-se davall de tots els racons on el poble no en tingui accés, per la  ignomínia dels costums en tots els àmbits on ostenten les preeminències de les falses supremacies, que ho són els àmbits estrictes de les forces armades.

El franquisme va donar total cobertura als caps nazis, oferint-los refugi protecció, Franco en la guerra que va endegar contra la República establerta en la guerra contra la República espanyola 1936 al 1939, va acumular una fortuna d’un milió de pessetes,  mentre anava assassinat i tirant amb  indigne indecent  inhumà menyspreu  propi del dictador com ell s’atribuïa “por la gràcia de Dios”, una acció simultània fou  el donar amb tot l’agermanament per sobre de l’amistat als caps nazis, va protegir a més de 40 nazis, amb un dels nefastos personatges en tindrem prou per saber-ho, tanmateix  el simple mètode fou el mateix per a tots.

Situo al nazi belga való Leon Degrelle com un dels que he mencionat col·laborador en directe del cap Hitler el gran criminal arribant a l’assassinat de 6 milions de jueus. Degrelle gran activista va col·laborar  amb la Gestapo per demostrar el seu afany de ser un perfecte assassí. Franco va refugiar amb tota la riquesa a més 40 caps dels nazis, Leon Degrelle milionari gràcies a l’ús de les armes va  comprar una luxosa finca  a Màlaga. L’any 1.946 davant les peticions d’extradició que van fer les nacions europees després del Congrés de Nuremberg.  Així  la persecució dels dirigents nazis que volia Europa, Franco va negar l’extradició negant l’ajut de les nacions europees; ans al contrari els va protegir fingint durant quinze anys i l’exemple és Degrelle, que va canviar-li el nom per el de José Ramon Ramirez Reina.

Intercalo la manifestació a la capital de la metròpoli espanyola que van fer els assassins falangistes del dia 16 de febrer proppassat, si fa uns pocs dies  on una va fer un discurs mereixedor del més gran ordre a la indecència humana l’acte inhumà i plenament anacrònic de la metròpoli, no correspon per  res  als demòcrates de la ciutat de Madrid.

Advertisement

La falange el 1.934 va apallissar al carrer Tallers de Barcelona, al President Lluis Companys. Emperò la gran massacre la van fer als Pirineus on van acarnissar-se contra tots els que anaven a l’exili per salvar la vida.  Alhora l’any 1.940 i més molts anys endavant a la Platja de la Bota de Barcelona, afusellaven dues-centes persones diàries, els que podien lliurar-se’n,  els esperaven als Pirineus i els sorprenien traïdorament els grups de falangistes per massacrar-los. Si allà, als Pirineus els falangistes van lluir-se d’elogis de l’extrema dreta per la sanguinària tasca de matar a famílies senceres que  passant els Pirineus  volien  salvar la vida.

El 1.978 en la falsa transició la falange va passar l’aprovat directe per continuar la trista i sanguinària història, en una democràcia falsa, com es pot comprovar en ple segle XXI, en el 2.021, no cal repetir-se, la maldat l’odi acumulat contra jueus, contra catalans, contra tot el que se’n adversari el consideren enemic.       

Esmentar el “raper” Pablo Hasél, que per les seves cançons on  denuncia la corrupció absoluta de la monarquia en els vessant morals, el cívics sense  oblidar la material, amb l’acumulació de fortunes, i la laxitud d’accions,  la distensió la ignomínia gran i alt menyspreu  envers la magnitud de la pobresa estesa en i per el regne d’Espanya.  Mentre  l’emèrit llueix una fortuna arrabassada al poble i el gran menyspreu al poble. La immoralitat l’acumula ell i el seu fill que li dic Felipe V+I, per el terrorisme del Felipe V, i ell el Felipe V+I,  amb el silenci envers son pare que denota malgrat la simulació de no acceptar l’herència que té l’emèrit a paradisos fiscals Juan Carlos I,  els tresors amb forma de pecúnia els fabulosos cúmuls de diners amagats sap Felipe V+I que els heretarà.     

- Publicidad -

Relacionadas

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

DEJA UNA RESPUESTA

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
Advertisement

últimos artículos

- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

- Publicidad -

lo + leído