miércoles, 29junio, 2022
21.8 C
Seville

Nazispain

Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

El Repaso del martes 28 de junio

Cada día te ofrecemos un Repaso de la actualidad, tanto de las principales portadas nacionales como internacionales. Puedes escucharlo pulsando aquí Puedes verlo en...

El Repaso del lunes 27 de junio

En El Repaso analizamos las principales portadas de los medios de comunicación, tanto nacionales como internacionales. En una hora, con El Repaso, tendrás una...

La Corte Penal Internacional corre serio riesgo de caer en la inoperancia por la pasividad de Estados Unidos

Estados Unidos debería reafirmar su apoyo a la justicia para las víctimas de graves crímenes internacionales en todo el mundo, señaló Human Rights Watch...

Pedro Sánchez tendrá que hacer público si tiene acciones en el Santander y otras empresas cotizadas

Lo mínimo que se espera de un presidente un gobierno democrático es la transparencia respecto a su patrimonio. Ahí se incluyen también los vehículos...
- Publicidad -
- Publicidad-

Nazispain: és un fàcil neologisme com ho és l’Espanya actual en les seves paraules augmentades en les activitats polítiques incíviques que els assenyala el procés de defunció, els surt dels instints inhumans extrems i per la dreta tanmateix que no podia ser d’una altre manera. Per aquesta realitat he d’escriure el mot executar, escriure el mot “fer”, és angelical.

La repressió és un clàssic històric és cruel, res angelical. A les casernes aital ignomínia de l’insult fa que sigui una justificació en seqüències tant sovintejades, que són permanents i vitalícies en crues guerres anti-catalanes. La informació preventiva de l’avís per a tothom dels actes de vulneració per part de l’estat dels drets fonamentals de persones i pobles. Fet que ho contempla la Constitució prometent que seguiran i preservaran la filosofia democràtica i humaníssima dels articles 10, el 93 i el 96.

Seguint la lectura d’aquests tres articles, on es comprometen a ser fidels als Drets Humans Universals, en aquests en l’article 30, hi ha ben relatat el Dret a l’Autodeterminació dels pobles. Hi ha prèvia la convivència social entre persones i pobles que porta el contingut en aquests articles. Ha d’estar amatent l’autodeterminació contra el terrorisme gravitant vertical de dalt “el govern” i a “baix” tot el poble. Domina Espanya de segles per dissort dels espanyols i de tothom el pes del decalatge social, on el poder usa al seu albir via legal contra el poble. Les formes són amb plenitud de la gravitació militar sobre la civil. Han activat un servei exprés d’urgència contra tots els catalans i catalanes per muntar no ho oblidarem, atendre al seu estil les manifestacions del poble català en els aldarulls post sentència del 14 d’octubre.

Un sol exemple ha eixit un document gràfic i sonor en diversos mitjans: dues furgonetes de la policia espanyola on els agents obren la persiana d’una botiga, entren uniformats, mitja hora després surten una vintena de policies de paisà i encaputxats, se’ls veu engrescats ben entrenats i disposats a obeir ordres. Diligentment comencen la crema de contenidors, de tots els incendis en van ser actors; també s’ha vist un policia-paisà ben equipat amb un esprai amb líquid inflamable que era benzina, per anar engrescant els incendiaris que feien fogueres.

La detenció d’una jove de nom Laura entre moltes altres van fer-ho sis vestits policies de paisà molt professionals, cobrint-se entre ells i vigilant els costats i el darrera, la Laura van maltractar-la d’entrada al detenir-la, els que ho feien eren policies abillats amb la indumentària de ciutadans, ningú més podien fer-ho els executors eren molt hàbils. Els mossos també van actuar semblaven crec que ho eren, dirigits des dels comandaments de la metròpoli espanyola, no hi havia als voltants més persones, a la Laura la van tenir un dia sencer detinguda, per desesperació dels amics i família, no portava res més que la bossa de mà amb els documents i la bufanda. L’afer de l’Hospital de Sant Pau, bloquejant l’accés a urgències durant mitja hora llarga, per anar en Pedro Sánchez a visitar un agent que li van col·locar un apòsit de vena quatre vegades més gran que el petit que portava originalment.

Mostrant el president del govern els guardaespatlles que portava. En el cotxe, un agent fuseller amb una arma un subfusell d’últim model, per exercir criminalment de soldat de la guerra contra Catalunya, tot és incendiari, i l’actuació rotundament pròpia dels dictadors que se’ls pot valorar com a feixistes, nazis, franquistes. L’esperit maligne del nacionalisme s’expressa com dels més violents de mètodes terroristes totes les lluites armades, d’una eficaç criminalitat comunicativa es manté amb el terror habitual. Hi ha l’odi cultivat durant segles, Quevedo n’és un paradigma, la catalanofòbia no és res més que la mesquinesa d’Espanya, no té puntals morals els muntatges materials on tenen la passió acumuladora i avara.

L’odi de gran volum en l’actualitat s’expressa amb duresa com les veritats de l’actuació, el franquisme va ser un aperitiu. Vulneren tanmateix l’arma que és la Constitució, incomplint els articles vàlids, i convertint-la en una arma de guerra judicial policial tots dos organismes portats per botxins es diguin jutges o el que vulguin. Empresonant innocents els primers i amb porres i fusells armes feridores els segons, buidant ulls a quatre persones en aquesta batalla en la del 1-O-2017, ja n’havien buidat i també fer córrer sang abundant amb porres i útils usades pels ensinistrats agressors, policies i guàrdies civils. Totes aquestes ferides obertes i impunes.

És la lògica que foren actuacions comandades militarment, i això no té volta de full. En faran tanmateix com són capaços fer una altre victòria americana, on la sang vessada els és glòria històrica, per ensinistrar les noves generacions d’esperit patriòtic adequat per mantenir la merescuda deïficació: Déu els té en primera línia dels privilegis celestials. Hi ha diversos i amplis exèrcits que tenen a l’abast tots ben armats. Avui 4 de novembre de 2019 ha notificat el govern a través del ministre d’Interior Marlaska, que el cap de setmana de la votació hi haurà a Catalunya, un important gruix d’armats ben determinants.

Els que van portar per intentar impedir l‘1 d’octubre del 2017, foren més de tretze mil. Per tenir Catalunya agenollada com a colònia principal que els som. Els espanyols que tracto estan horroritzats i calibren que els catalans tenim el pes de milers de professionals armats gravitant onerosament en la vida quotidiana com estat propi de les cruels dictadures. Espanya mai demòcrata, malgrat la simulació de l’any 1978. La història ens explica que la colònia catalana, ha estat tostemps en el mateix sentit de dominació en tots els àmbits el polític-militar i l’econòmic en tots el aspectes, el totalitarisme espanyol s’aboca en excés, ho volen i els plau.

El 14 d’octubre les coses han canviat, els CDR i el Tsumani Democràtic, han canviat positivament el joc brut del poder dictatorial d’un odi a la democràcia definitivament consolidada, l’anàlisi de la paraula democràcia és mostra el poble el demos el poder és la cràcia. Espanya està subjecta a la deriva històrica és una entitat inquisidora. Els Catòlics van consolidar-ho d’entrada a l’imposar la Inquisició en majúscula contra el parer i la voluntat dels consellers de la Generalitat catalana, així està la Inquisició, un clàssic que ha condicionat negativament la història quedant ancorada Espanya en el cim del totalitarisme. Amb totes aquestes columnes regades de sang dels odiats, i brillant en les medalles i els vitalicis.

El 4 de novembre passat Pedro Sánchez, president provisional n‘ha fet dues, dir que el president Carles Puigdemont el farà tornar a Espanya: Puigdemont ha contestat tot d’una parlant que l’única i criminal manera és un segrest, que impossibilita la raó de la logística, i referent a TV3, ha dit que la reconduirà de manera que no faci catalanisme, la censura l’inspira. Amenacen a Roger Torrent President del Parlament, per estar tractant per poder i debatre la qüestió de l’Autodeterminació essencial per la democràcia veritable; volent impedir-ho fa fefaent que Espanya el mot i la realitat democràtica és una falsedat descomunal que justifica el títol Nazispain.

L’anormalitat és Hitler-Franco fàctica com diuen des de la “Fundación Fco. Franco” És veu superat el T.C. demostrant que les seves sentències són tot plegat demagògia. La situació política social d’Espanya ancorada en el 1983, quan Bèlgica va demanar l’extradició del nazi Leon Degrelle, el govern del PSOE, presidit per Felipe Gonzalez va negar-ho, la seva determinació era protegir els nazis domiciliats a Espanya, que superaven la quarantena, la fidelitat de l’assassina ideologia que preserva el 2019. el president Pedro Sánchez, actuant de petit dictador, ho fa crípticament però ho fa. Espanya és proto-salvatge. Infondre a la societat preferentment els joves que la intoxicació no els ha arribat al 100%100.

El franquisme ha esdevingut un virus que no hi ha manera de vacunar-nos dels seus mals, de la seva mentalitat ancorada milers anys enrere. Traslladada aquestes ments no solament ofuscades, sinó buides, on ja no és involució és actual. La ultradreta àmplia i dinàmica, perillosa estan treballant per els 11-Setembre, fer detencions massives i decretar la prohibició de la seva celebració. Els perills per tota la població catalana són vibrants amb una dinàmica on les creus gammades han posseït amb alta eficàcia la massa cerebral de tots aquests energúmens, no són ni homo-sàpiens són goril·les armats.

- Publicidad -

Relacionadas

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Dejar respuesta

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
Advertisement
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

El Repaso del martes 28 de junio

Cada día te ofrecemos un Repaso de la actualidad, tanto de las principales portadas nacionales como internacionales. Puedes escucharlo pulsando aquí Puedes verlo en...

Mujeres y políticas: Montse Mindan y Sonia Martínez, detrás de unas grades políticas hay unas grandes personas

Hoy hace un año que una amiga Montse Mindan dejaba la alcaldía de Roses, hoy es la primera teniente de alcaldesa, pero ya hace...

Turquía levanta su veto a la entrada de Suecia y Finlandia en la Alianza Atlántica durante la Cumbre de la OTAN

Turquía ha acordado retirar su veto a la incorporación de Suecia y Finlandia a la OTAN. Se ha producido tras una reunión entre los...

Abinader aumenta presupuesto para preservar el medioambiente

República Dominicana, desde que asumió la Presidencia Luis Abinader, ha avanzado en todos los ámbitos debido al grado de conciencia, transparencia, sensatez y valor...
- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

Banco Popular: el Santander podría provocar un cerco más estrecho contra Emilio Saracho y la JUR

El cerco sobre la responsabilidad de Emilio Saracho y de la Junta Única de Resolución se podría estrechar aún más por un movimiento de...

Banco Popular: las coacciones, amenazas y engaños que no quiere investigar la Audiencia Nacional

a frase de Saracho «o se declara la inviabilidad o ateneos a las consecuencias» resonó en varias ocasiones en las paredes de la Audiencia

Banco Popular: el acta de la inviabilidad infringió el Código del Registro Mercantil, pero la Audiencia Nacional no lo investigará

La Sala de lo Penal de la Audiencia Nacional ratificó la decisión del juez Calama de no investigar determinados hechos sucedidos en la reunión...

Más de la mitad de los padres han decidido no poner la pauta completa a sus hijos de la vacuna contra el Covid-19 en...

Los menores que han recibido la pauta completa de la vacuna contra el COVID-19 no llega al 50%.  Desde el Comité Asesor de Vacunas han...

Jeffrey Sachs responsable de la comisión COVID-19 en The Lancet: «Estoy bastante convencido de que el virus salió de un laboratorio de EEUU»

Jeffrey Sachs es profesor de Economía en la Universidad de Columbiaa, en EEUU, de reconocido prestigio a nivel internacional. Es director del Centro para...
- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

El Repaso del martes 28 de junio

Cada día te ofrecemos un Repaso de la actualidad, tanto de las principales portadas nacionales como internacionales. Puedes escucharlo pulsando aquí Puedes verlo en...

Mujeres y políticas: Montse Mindan y Sonia Martínez, detrás de unas grades políticas hay unas grandes personas

Hoy hace un año que una amiga Montse Mindan dejaba la alcaldía de Roses, hoy es la primera teniente de alcaldesa, pero ya hace...

Turquía levanta su veto a la entrada de Suecia y Finlandia en la Alianza Atlántica durante la Cumbre de la OTAN

Turquía ha acordado retirar su veto a la incorporación de Suecia y Finlandia a la OTAN. Se ha producido tras una reunión entre los...

Abinader aumenta presupuesto para preservar el medioambiente

República Dominicana, desde que asumió la Presidencia Luis Abinader, ha avanzado en todos los ámbitos debido al grado de conciencia, transparencia, sensatez y valor...