domingo, 4diciembre, 2022
13.1 C
Seville

L’OBJECTIU és: “SALVAR ESPAÑA”

Alexandre Pineda Fortuny
Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

- Publicidad -
- Publicidad-

Quina Espanya cal preguntar-se volen salvar. Diré quins són els que reclamen la salvació, n’hi ha de sicaris, de ment torbada apassionats seculars per mentides i èpiques cregudes per la ignorància rebuda. El dia 18 de desembre el Tribunal Suprem en l’acte previ, de la farsa judicial, per sentir que diuen els botxins amb toga de jutge del citat espectacle de dura tirania. El fiscal abocant tota la determinació patida per l‘ampli sector de l’ètnia castellana dominant en l’estat durant segles infectada l’ètnia en clar racisme fa dir-se raça, generant l’odi motor ultrasònic de catalanofòbia l’amagada per la RAE. El component estructural d’estat de nyepes fetes el segle XVI, des dels inicis del 1.500 censura pels fets de le salvatjades a l’imperi americà i el concepte fals de “unidad” que correspon al monopoli de les castes del reialme. Així el fiscal acusa la declaració d’independència sense despenjar la rojigualda del Palau de la Generalitat, i no publicat al DOGC, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, malgrat que tothom coneix aquests dos factors sensibles del patriotisme espanyol, la bandera espanyola i no haver-ho publicat al DOGC, l’individu fiscal, menteix i ens avança la sentència al dir que es va publicar al DOGC, confirmant que les mentides són estructurals. Els presos són opositors desafectes al règim i ara ostatges polítics ho considera un atac a la Constitució i la unitat pilars essencials de l’estat: negoci.

Diposito la confiança en tots els advocats, enfocant la defensa, en les veritats de la criminalitat. Els Jordis fa més d’un any en presó l’emèrit jutge del Suprem i del Constitucional senyor Martin Pallin, va dir en el documental emès per TV3, el dia 18, que més que presos polítics hem de dir-los ostatges segrestats criminalment per els delinqüents oficials legalitzats, servidors del Reino-estat. I El Felipe VI a gratcient, o sigui amb tota la malvada intenció.

Tanmateix hi ha fets que no se’ls dóna la importància social i d’opinió que caldria. El 21-S del 2017, davant la Conselleria d’Economia, hi ha aspectes esbombats, estafes lògiques del Reino. Fets coneguts. la realitat de que hi havia un jeep de la guàrdia civil, ple d’armes i municions amb les portes obertes, no costa gaire comprendre que fou una provocació amb alta càrrega de maldat i d’avolesa, mostrant una criminalitat extrema. El cap de la policia judicial de la guàrdia civil, el tinent coronel Daniel Baena, activíssim en insults als catalans demòcrates. Li aclareixo que la independència és el camí cap a la República, cercada històricament i avortada en formes molt bèsties. És clar no hi ha cap aspiració d’identitat egocèntrica. El tinent coronel Baena, individu d’abominable normalitat en la intoxicada societat espanyola, és un catalanòfob de gruix i empenta, racista d’estructura reial; sadisme vesànic incorporats a la ment la creu gammada, el fet de les armes a l’abast, tenint la falsa esperança que algun manifestant les agafes. Ho han donat per fet a tertúlies de TV,s. Una badada d’un agent li hagués caigut el pèl. Ensems l’oficial de l’assalt judicial de tropa armada a la Conselleria era Montse del Toro, una C’s i alhora de “España unida”, que demanen la presència de l’exèrcit, sobrepassant l’extens que hi ha aposentats, els vol actius amb les armes. Experta la del Toro en informes ultra sanguinaris, del jutjat ple de botxins amb toga de jutge del núm. 13 de Barcelona, el botxí ara traspassat en gloriós decés, sabent-ho prevaricava per “Salvar España”. La criminalitat de plena penalització, del succeït aquell dia a la Conselleria s’hauria de denunciar àmpliament, a Catalunya i als Tribunals Internacionals.

El 155 va fer greus mals socials a la soferta classe treballadora, tostemps ho presenten al revés, com a normalització. Casado, Arrimadas, ho demanen i endurint-la. La vulneració de la llei màxima és habitual en el fer espanyol una arma més per enriquir-se en tota mena de corrupcions eina política no complint el redactat ja el 1979, constant a la llei, hi ha reconeguts els Drets Humans Universals, on hi ha el dret a l’autodeterminació: La Constitució als art. 9-10 i 92.

Advertisement

Setmana tràgica del 1.905 el general. Weyler la tropa ajudava a la FAI, a cremar convents i l’Escola Moderna anul·lada, per executar a Francesc Ferrer Guàrdia. EL 1.923 Primo de Rivera en el cop d’estat contra la Mancomunitat i destrossant-la, era creadora de treball, cultura, instrucció escolar, Escola Industrial. etc. Espartero va bombardejar Barcelona en la revolta obrera de la Jamancia, La mancomunitat i Prat de la Riba no eren d’esquerra, si eren treballadors creant treball, ateneus, corals, dignificant la vida social. El Doctor Calvet el 1936 treballant a un laboratori de Galicia disposava d’un grup de científics destacant una dona de ciència. La mare de la científica era una franquista acèrrima, al saber que treballava amb homes, i a l’haver anat a mítings llibertaris, i practicant del naturisme, la va tancar amb monges, un dia Calvet va anar a visitar-la a l’observar el seu estat catatònic, en lleuger examen veient-li un trau d’haver-li fet dela la trepanació cerebral. Un fet criminal, la mare condemnant a la filla a una vida vegetal. Així és el franquisme protegit per PP. i C’s. i….

Crits de Casado, Arrimadas, que hi haurà morts el 21-D, ells “os vamos a muntar una Ulster” colons, col·laborant com el règim de Vichy del mariscal Petain a la França ocupada per Hitler, els tres del 155, com algun col·laboracionista francès era més hitlerià que les SS, els tres esmentats, ni paga la pena recordar la gran demagògia criminal que han fet arreu, també al Congrés.

TV3, el programa del capvespre “tot es mou” a la tertúlia cada dia hi ha ultres, Cañas insuportable, Rafa i Alejandro Lopez, Gonzalo Bernardo, s’ho podrien estalviar són gentussa per anar a les TV, ultres com Intereconomia. Embruten TV3. A Preguntes freqüents Israel Garcia Juez, el de “delitos graves” pot aplicar-se’ls ell i als que li proporcionen els relats orgànics, res de pensador lliure, n’hi ha d’altres sovint. Joaquim Luna, està a la lluna surt fix, dient el procés s’ha acabat, gran nacionalista del podriment estructural d’estat.

El Conseller Miquel Buch té 2.300 mossos constitucionalistes del FC78 Feixisme constitucionalista 78, cal potenciar els demòcrates que hi ha com Els Guilleries i d’altres. Els que es diuen constitucionalistes vagin directes a l’estament militar dit civil els esperen a cor que vols. La gravitació onerosa, de totes les estafes estructurals del Reino ve d’antuvi. Desenes de diaris ho fabriquen, volen guerra, avalots, aldarulls sanguinaris a Catalunya, exemple el 21-D, de la provocació record de l’anti democràtica votació 21-D del 2.017, sense complir ni el resultat guanyador de l’independentisme, malgrat el, gairebé tres milions de C’s, diner públic del desenvolupament regional europeu, aportats per derrotar l’independentisme, de mans de la consultora Delhp, on hi havia treballat Arrimadas, i l’acord entre Felipe VI, freturós el rei d’acabar amb els catalans com el seu admirat Franco, ell i l’acord amb Junckers així van aconseguir un fraudulent finançament, els escrúpols els tirans ni els coneixen.

Qui havia tallat el coll dels independentistes la Soraya, “cabecilla separatista” injuriant al President Companys que en la proclama del 6 d’octubre 1934, (tot el govern ficat a presó) va demanar la Federació amb tots els pobles espanyols. A la direcció General de Tortures de Madrid que li van portar les SS. Van deixar-lo coix, li repetien sàdicament “cabecilla”. Casado, Rivera, i totes les colles, han de saber l’Espanya, és la gran separatista i segona en jacobinisme, la primera França els territoris son departaments. A Espanya són la terra del vençuts dites “províncies”. Repeteixo, van regalar a perpetuïtat Gibraltar a canvi que els anglesos abandonant l’exèrcit català defensor de l’ocupació terrorífica de Felipe V. El 1.659 l’Habsburg Felipe IV, havia regalat sis comarques de la Catalunya Nord un preciós regal entre reis, hi ha dades a gavadals. Han de saber, és segur hauran de veure’s totes les accions fanfarrones dominats per l’esperit imperialista, d’obsessiva supèrbia la protèrvia que vomiten per catalanòfobs, hauran de cercar d’altres menes d’engany. Els pobles anihilats americans presentant-t’ho com gesta gloriosa, celebren desfilades militars i de la legió amb cabra, omplint-se de fatu orgull dient que els van civilitzar, amb l’espada genocida.

El Salvar Espanya, no és pas per la ciutadania per oferir-los benestar, justícia i unitat. És la salvació de les castes del reialme i tropes afins, “Salvar Espanya” és la tenebrosa cura del patrimoni privat guanys assegurats a espatlles del poble tractat de súbdit. Doncs, se’ls està acabant. El procés català s’estén arreu. Per el bé de la humanitat.

- Publicidad -

Relacionadas

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

DEJA UNA RESPUESTA

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
Advertisement

últimos artículos

- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

- Publicidad -

lo + leído