domingo, 25julio, 2021
32.6 C
Seville

La terrible repressió

Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

Corrupción, negocios oscuros y autoritarismo: La verdadera herencia de los Borbones

Los escándalos económicos de Juan Carlos I, que no ha negado dado que en la carta que remitió a Felipe VI cuando hace un año huyó de España...

Activismo judicial, derechos fundamentales y el dinero de Europa

La sentencia dictada por la Audiencia de Bizkaia en el caso de Irune Costumero, la aprobación de la Ley de Memoria Democrática en el...

El PSOE desenmascara a Pedro Sánchez

El pasado 2 de julio de 2021, el presidente del Gobierno afirmó en una rueda de prensa en el Palacio de la Moncloa, junto...

Europa expresa su preocupación por la falta de renovación del Poder Judicial en España

La Comisión Europea acaba de publicar su Informe sobre el Estado de derecho en España en 2021 y, una vez más, no salimos bien...
- Publicidad-

L’histriònic i malfactor PSOE, en veu de la vicepresidenta del govern la Calvo, ha dit que no hi ha repressió a l’estat que és una fantasia. Fantasia retrògrada la seva, senyora, al voler-se imaginar que no existeix, i pot ser també l’existència del cinisme polític. Usaré identificant el feixisme el neologisme Nazispain, i cap més. L’oficial de la guàrdia civil Daniel Baena, amb la falsia hipòcrita de justificar la salvatjada general dels professionals armats espanyols parlava de clima insurreccional violent a Catalunya als pacífics votants; volien inculpar penalment els mossos amb la falsedat que estaven involucrats en l’organització de l’1-O, és una pena parlar d’aquesta gentussa. Hem de dir-ho: va haver una crueltat inhumana de l’1-O per part de les forces armades, on Baena té un lloc preeminent de coronel, la violència va ser contra la població civil indefensa que anava a fer l’acte democràtic de votar; tanmateix la crueltat la van portar i efectuar amb esperit guerrer, colpejant amb porres i fusells que van disparar fent mal de diversa consideració buidant un ull a un home els membres de la policia que van enviar a Catalunya sobrepassant la xifra d’aquests armats ensinistrats física i mentalment a pegar amb les porres i disparar els fusells a l’enemic català.

Foren 13.800 individus que van costar segons el ministre del ram Zoido 87 milions d’euros. La tràgica i patètica Nazispain, amb incalculable munió de problemes socials que no atén, l’ONU acabar de notificar la pobresa extrema existent. L’abandonament social propi de l’estat del rei Felip V+I, que llueix la malversació de diner públic, en desfilades militars que li plauen a ell i classes socials acòlites. Hi hagué l’1-O-2017 una quantitat de 1.066 de ciutadans ferits de diversa consideració. Als terribles fets esmentats d’aquella data, no podem deixar de ressenyar que saltant del 2.017 a l’actual 2.020 les condicions repressives i opressives no han minvat.

El President Quim Torra és bescantat i insultat arreu de les espanyes, el tenen encausat dues vegades, la segona s’ha fet pública el dia 3 de febrer passat per una altra vel·leïtat sobre la pancarta penjada al balcó de la Generalitat, la inculpació l’ha rebut tot passejant Torra amb Pedro Sánchez aquest fen feina simultània contradictòria i hipòcrita. La intervenció a Catalunya, afirmaria que la volen portar molt lluny per l’empenta agressora que mantenen amb tota perversitat, van remarcar amb cinisme i patetisme social després de la sentència dels encausats pel procés donada a conèixer el 14 d’octubre.

La sentència amb unes penes de presó de més de 10 i 12 anys, són les que haurien de patir desenes de casos de corrupció del PP., i n’hi ha més. L’esperit de guerra, que recorda el 1.940 Acedo Colunga quan va reconèixer de que de guerra civil, res de res, fou una mentida-trampa consolidada històricament d’una guerra que no va ser civil. Fou una guerra d’ocupació i de cruel repressió a l’estil de Felip, V de l’any 1714. El militar governador civil de Barcelona el 1940 amb: “no hicimos y ganamos una guerra para oir hablar el catalan”, va deixar-ho explícit dient cruament que la conquesta vol emular el Don Pelayo de la seva història amb la que han intoxicat la ment i embrutit cos i ànima al poble català. Calvo Sotelo i el militar Martinez Anido, van propagar amb empenta: a Catalunya, Baleares i València: “vamos a enviar lo peor de Espanya”, la frase té molts vessants perquè tira per terra l’espanyolitat del seu poble mostrant ignominiosament un menyspreu que els deixa amb el que són uns uniformats atracadors que porten medalles i d’altres atributs que al cap i a la fi ho fan amb la explotació del treball del poble i tots els que paguen impostos.

- Publicidad-

No se’n sortiran encara que repeteixin com a Coripe poble de Sevilla fent un ninot del President Carles Puigdemont passejar-lo per el poble i la festa final fou cremar-lo amb mig d’una descomunal gresca i frases insultants al president esmentat i contra tota Catalunya. És un fet del profund sentiment del nacionalisme espanyol imposat amb les armes. En el mateix poble sevillà de Coripe no es coneixen anàlisis tan exacerbats de la situació social del poble andalús. Amb aquestes realitats d’humanitat miserable millor dit d’inhumanitat ferotge, romanen reproduïts tots els improperis, insults, menyspreu propi de gent incivilitzada, i amb la tristesa que prové de la ignorància propiciada per els canals d’ensenyament, de comunicació de tota la mesquinesa espanyola, quedant circumscrita tanmateix a la monarquia, que ha creat espais i plataformes per entabanar el poble amb una obnubilació mental que ha triomfat a benefici del reialme i quatre o cinc eslavons socials de les cúspides.

Nazispain és un neologisme que utilitzo. En la paraula queden situats polítics de diverses tendències i partits com PP, C,s, i també el PSOE aplicador del 155. Vox destaca al ser un agermanat de Felip V+I, que l’avala. 1.717 a Cervera Felip V, després de espoliar i tancar set (7) Universitats catalanes va inaugurar la Universitat de Cervera en castellà. Les tràgiques repressions són àmplies on tanmateix reben d’altres ciutadans, però els catalans som els predilectes en entrebancar-nos sobrepassant els temes polítics, socials i en l’econòmic, en tot són en la pràctica un boicot permanent que els plau i som el primer i preuat botí, la desatenció en les infraestructures són de 4.000 milions anuals, les quantitats sostretes són anualment multimilionàries.

El dèficit fiscal de 16.000 milions i anyades de 20.000 milions, el basc Anasagasti amb tots aquests desfalcs diu que Catalunya és una colònia, una imposició de gàngsters, que malmet directament el desenvolupament econòmic del poble català. Cultura i llengua, hi ha un interès de primer ordre de maltractar la cultura, tot ho menystenen fins l’oblit, llibres, actes etc. El silenci amaga la realitat. La predilecció de castigar la llengua ho evidencia en tots els àmbits, universitat, instituts, escoles, on la traveta és constant, el carrer també és un camp de batalla per anular el català. Les batalles al carrer al sud del País Valencià de fa unes setmanes amb una intensitat de terrorisme d’estat, baralles als carrers contra la llengua valenciana. La llengua valenciana és la forma històrica d’anomenar el català, els lingüistes valencians en són el gran aval.

Tanmateix queden els “blaveros” que sabem que després de la dita i falsa transició, va córrer abundant diner públic per finançar-los. En l’actualitat, les lluites i baralles als carrers, són una descripció exacte de l’estat espanyol. La descripció Nazispain fa diana amb l’atmosfera que domina l’estat per més que volen simular-ho; no existeix l’estat de Dret ni la democràcia.. El poble difamat. L’economia catalana sotmesa, el perjudici és ampli abastant el seu propi poble. Mesquinesa total.

- Publicidad -

Relacionadas

- Advertisement -
- Publicidad -

Dejar respuesta

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

Corrupción, negocios oscuros y autoritarismo: La verdadera herencia de los Borbones

Los escándalos económicos de Juan Carlos I, que no ha negado dado que en la carta que remitió a Felipe VI cuando hace un año huyó de España...

Alternativa a la nefasta privatización de la electricidad

La privatización del sector eléctrico impuesta por el Banco Mundial-BM y el Fondo Monetario Internacional-FMI, como componente fundamental de la estrategia neoliberal, ha tenido...

Las Comunidades Autónomas dan por finalizada la tregua e iniciarán una nueva guerra por la financiación

Varias comunidades autónomas intentarán aprovechar la Conferencia de Presidentes que se celebra este viernes en Salamanca para plantear a Pedro Sánchez la reforma del...

España juega a la guerra de EEUU

Una alerta aérea -provocada por el vuelo de entrenamiento de dos bombarderos rusos Su-24 sobre aguas del mar Báltico- interrumpió la rueda de prensa...
- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

Corrupción, negocios oscuros y autoritarismo: La verdadera herencia de los Borbones

Los escándalos económicos de Juan Carlos I, que no ha negado dado que en la carta que remitió a Felipe VI cuando hace un año huyó de España...

Alternativa a la nefasta privatización de la electricidad

La privatización del sector eléctrico impuesta por el Banco Mundial-BM y el Fondo Monetario Internacional-FMI, como componente fundamental de la estrategia neoliberal, ha tenido...

Las Comunidades Autónomas dan por finalizada la tregua e iniciarán una nueva guerra por la financiación

Varias comunidades autónomas intentarán aprovechar la Conferencia de Presidentes que se celebra este viernes en Salamanca para plantear a Pedro Sánchez la reforma del...

España juega a la guerra de EEUU

Una alerta aérea -provocada por el vuelo de entrenamiento de dos bombarderos rusos Su-24 sobre aguas del mar Báltico- interrumpió la rueda de prensa...