sábado, 13agosto, 2022
28 C
Seville

La tenebrosa guàrdia civil

Alexandre Pineda Fortuny
Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

- Publicidad -
- Publicidad-

Sí! Ho és en majúscula la guàrdia civil de tenebrosa prové de les escandaloses profunditats de les clavegueres, absència d’oxigen que els hi doni llum a les suposades capacitats cognitives sent un estament militar amb un nom de civilitat que no correspon a la realitat; les tasques que despleguen són certament a l’inrevés, essent norma de caràcter connatural en l’espai polític espanyol. Si fos una excepció seria igualment insuportable aquesta estafa dels que parlen de democràcia; exemplifiquem-ho es el just fet objectiu que abasta tot el poder legalitzat des d’una il·legitimitat d’escandalós cinisme. Molt llarga és la llista, ho encapçala la monarquia.

El dia 20 de febrer passat, en els matins de Catalunya conduït per Mónica Terribes, a l’entrevista a l’emèrit magistrat senyor Antonio Martin Pallin, aquest va dir:

ÈS UN MAGISTRAT RECONEGUT INTERNACIONALMENT PER LES TASQUES FETES I ELS CÀRRECS EXERCITS ALS TRIBUNALS ESPANYOLS, EL SUPREM, I EL CONSTITUCIONAL: EL SENYOR ANTONIO MARTIN PALLIN, ASSABENTAT DELS ESCANDOLOSOS FETS DEL 20-S, DEL 2017, ON LA GUÀRDIA CIVIL, VA ANAR-HI AMB DOS JEEPS, SE’LS VA OFERIR L’APARCAMENT DE LA CONSELLERIA D’HISENDA, NO HO VOLGUEREN, DESPRÉS VÀREM SABER QUE PORTAVEN UN MALÈFIC I CRIMINAL PROJECTE DE DEIXAR-NE UN AMB ARMES LLARGUES CARREGADES I AMB LA PORTA OBERTA, AL SABER-HO ELS JORDIS, VAN MUNTAR UN SERVEI DE VIGILÀNCIA PER EVITAR VIOLÈNCIA IMPROPIA EN TOTES LES SEVES ACCIONS SOCIALS, JORDI SÀNCHEZ EN LA FARSA JUDICIAL, VA QUEIXAR-SE AL FISCAL I AL PRESIDENT DE LA SALA, EL PERQUÈ NO HI HAVIA CAP DOCUMENT GRÀFIC DE L’HORRORÓS FET, QUAN ALGUNS ESPECIALISTES EN BOICOTS, (guàrdies civils de paisà) VAN ESTAR PUNXANT LES RODES DELS VEHICLES I TRENCANT UN PARABRISES, EL CAP ERA EL TINENT CORONEL DANIEL BAENA, INDIVIDU D’UN PROFUND ODI ALS CATALANS, EXPRESSAT EN MOLTS TWITS TERRIBLES I AGRESSIUS, I ENSEMS FENT INFORMES FALSOS EXPRÈS A L’IGUAL N’ÉS ESPECIALISTA L’OFICIAL MONTSE DEL TORO, UNA C’s. I DE “ESPAÑA NACIONAL” ELS QUE VOLEN L’EXÈRCIT ARMAT I ACTIU A CATALUNYA. L’OPINIÓ CLARA I PROFESSIONAL DEL MAGISTRAT ANTONIO MARTIN PALLIN ÉS QUE PER AQUESTA REALITAT CRIMINAL, EL QUÈ CORRESPONIA ERA FORMAR UN CONSELL DE GUERRA A LA GUÀRDIA CIVIL, CALEN LLETRES MAJÚSCULES RESALTANT LA REALITAT DELS JUTGES DE VERITAT ELS DE DIÀFANA DEONTOLOGIA. Afegint-hi el senyor Martin Pallin que els presos polítics han d’estar exercint les seves tasques polítiques lliurament i democràticament com saben fer-ho.

Cal saber que l’apassionada dedicació de Felipe VI en l’operació Weyler, dins la lògica és anomenar-la amb el general que va venir a avortar els aldarulls de la Setmana Tràgica el 1905, va fer-ho amb la contumaç forma destructiva, primer l’Escola Moderna, la cultura els fa por, repetit pel nacionalisme diverses vegades “muera la inteligencia” va fer executar amb càrrecs falsos, (recordem l’assassinat del President Companys i la situació dels presos polítics d’ara), va tocar-li amb el barbarisme fundacional del Reino, a Weyler l’assassinar en Francesc Ferrer i Guàrdia que era el principal promotor de l’escola de pedagogia moderna, un altre acte abominable i connatural. Felipe VI, de provada criminalitat al Iemen, i munió d’actes d’immoralitat material sabuts, va fer traslladar amb la dita operació Weyler tots els bons negocis, indústries i bancs a Espanya, fins i tot telefonant a la Seat, un inversemblant trasllat somiat per un cervell tanmateix il·luminat per l’àliga franquista i de vibrant catalanofòbia començada per Quevedo el segle XVI, sedimentada per tots els reis, amb gran fervor pels Borbons.

Va haver-hi el 1931, la fallida del Banc de Catalunya, degut a la mala jugada del govern espanyol, de manar a la Campsa retirar els dipòsits de la petroliera que tenia al banc, així va provocar-ne l’ensorrament. Felipe VI, doncs seguint el malèfic mestratge de Quevedo qui té el nom a una universitat a la metròpoli, aquest fou el primer en la continuada història qui demanava la solució final dels catalans. El rei Felipe VI va fer igual manant a bancs i indústries instal·lar-se fora de Catalunya.

L’assessor del President Puigdemont, Josep Lluís Alay, ens informa que la U.E., amb el beneplàcit i ajut espanyol està capgirant, tombant el què fa a Indonèsia envers Nova Guinea. Espanya vol eliminar el procés català per això amaga la tasca d’Europa demanant justícia i contenció per la illa de Nova Guinea dels papús, la lògica i pacífica lluita dels naturals de l’illa per assolir l’autodeterminació, aquesta està ocupada per Indonèsia amb explotació imperialista. El passat dia 1 de desembre en una manifestació dels papús que homenatjaven la bandera independentista van ser agredits per escamots de les Joventuts Pancasali organització nacionalista d’extrema dreta indonèsia, gentussa vinculada amb la policia i l’exèrcit indonesi. La U.E fa un tracte afavoridor per els papús. Mentre manté un silenci sepulcral en la repressió dels catalans: oblit pervers de la situació catalana malgrat la seva complexitat i crueltat desplegada en l’actual guerra espanyola en tots els àmbits amb salvatges brutalitats contra Catalunya. Cal agrair els fets de gran dignitat i coratge de tot el poble català, expressada als carrers, sense oblidar els presos i preses polítics i els advocats/es de destacada professionalitat, estan fent una defensa perfecta, que només podrà desmuntar injustament el barbarisme dels que van amb toga de jutge essent bestials botxins, servidors de l’estreta i feixista Espanya que els manen salvar-la amb la mesquinesa que l’estat que defensen és simplement un descarat negoci de les castes del reialme. Vull remarcar que en la farsa judicial, l’entitat cultural Òmnium molt activa per un elevat sentit de la justícia, l’estat que té segrestat el seu president Jordi Cuixart. La ciutadania catalana, està fent-se soci d’Òmnium a centenars cada dia.

Les polítiques dels cínics que branden la Carta Magna, llei que no compleixen, havent-t’hi molts fets d’incompliments de la llei perjudicant a persones del món del treball. Escandalós és l’ordre i el compliment de segrestar i empresonar a polítics vulnerant els drets fonamentals, personals i els professionals, provocant el dolor de les famílies. En la farsa judicial dit a sobrebot, en Turull, Rull, Junqueras, Jordi Sànchez, Romeva, Jordi Cuixart i la presidenta del Parlament Carme Forcadell, han recordat que en tres apartats de l’articulat constitucional, adapten els Drets Humans Universals, com a norma i el compromís de respectar-los rigorosament. Això sols si fossin dignes i cívics els set jutges, haurien de demostrar-ho fent justícia quelcom que no ho fan.

Jordi Sànchez, va fundar la Crida per la Defensa de la Llengua i la Nació Catalana, fa un gruix d’anys, el segon de la Crida era en Carles Riera de la CUP. Llavors un grup d’extrema dreta “guerrilleros de Cristo Rey”, mostrant-nos que dóna molt de si una política cínica i malvada. Aquest grup vandàlic i impune com tots els actius des de la “transició”¿? fent críptic el franquisme, avui encara se’n vanaglorien de tenir més de cent vint mil assassinats llençats als vorals de carreteres en fosses comunes. Els assassins van amnistiar-se tots, amb la segura benedicció divina. Doncs els “guerrilleros” a en Jordi Sànchez l’amenaçaven sovint, a més d’assetjament de ser cap de la Crida, activitat socialment necessària, i a voltes per ser assistent a ballades de sardanes. Qüestió d’amor a Catalunya, recordem a tota la gentussa del govern del Rajoy, Soraya Sàez, i tots expressant en una campanya entranyable l’estima a tots els catalans?

Aquests grans inconvenients, no aturaran l’avenç de Catalunya, en cap dels àmbits primer el polític com a sinèrgia integradora de tots els sectors, el cultural, l’econòmic, l’universitari, l’escolar, el sanitari, el científic on hi ha àmplies innovacions, la recerca l’internacional. Serem un paradigma per assolir la democràcia, hi ha força camí fet. Julien Assange diu que Catalunya marca, assenyala que ja ho és, un vial obert per a les democràcies d’Europa i del món occidental.

Els segles X i XI, en les Assemblees de Pau Treva celebrades en terres pirinenques, cercant la manera de civilitzar als senyors feudals en contínues batalles. Van ser les Assemblees, la inspiració per els Drets i Constitucions catalanes i de la confederació, vigents dels segles XII, al XVIII, amb lleis paritàries de poder del poble amb la monarquia, avenços pioners durant segles; van ser destruïdes cremades per els Tercios de Castilla (van eliminar igual per crítics els comuneros castellans), els ogres castellans-espanyols continuant-t’ho fins el 2019, llavors eren els del “donde haya reyes no mandan leyes” propòsit portat a la història amb la tristor que provoca el barbarisme, ignomínia per la gent menyspreada, afavorint tanmateix el reialme i quins l’acomboien, actes cruels executats amb armes, i la consecució d’omplir-se en abundància les butxaques.

Nosaltres com a nació civilitzada, desitgem que tothom en primer lloc els nostres veïns espanyols, assoleixin amb treball, coratge i la dignitat dels que volen un règim veritablement democràtic, on totes les persones, dones, homes, tinguin totes les necessitats socials cobertes amb qualitat, així treballen també a Europa els que volen la llibertat, progrés, benestar per arribar aviat una Europa Federal del Pobles, tanmateix l’actual U.E., és un frau, un greu incompliment dels principis fundacionals traint desitjos i lleis de pau i fraternitat al món.

- Publicidad -

Relacionadas

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

DEJA UNA RESPUESTA

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

lo + leído