jueves, 17junio, 2021
19.5 C
Seville

La independència és i serà la unitat

Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

Cuidado con el progre Biden, que puede salirnos rana

Biden y Putin se han reunido en Ginebra para firmar la paz fría. Dicen que se entienden y que se han reunido durante cuatro...

La Iglesia no tiene previsto sancionar al padre Báez por su justificación machista del crimen de Tenerife

Ningún integrante de la Conferencia Episcopal ha tomado cartas en el asunto, de momento, tras las aberraciones dialécticas vertidas por el sacerdote canario (por...

Los verdaderos reconocimientos internacionales que necesita España

Las cumbres de la OTAN, finalmente, sólo se centran sobre las amenazas de Estados Unidos, no del resto de países

Casado se echa al monte tras hacer suyo el discurso franquista de los «enemigos de España»

Definitivamente, Pablo Casado se ha echado al monte con su partido en un intento desesperado por hacer descarrilar el Gobierno de coalición. Es ahora...
- Publicidad-

La independència és i ha d’ésser la unitat dels pobles agermanats, des de i per la llibertat, així i per això la nostra lluita és pacífica; els atuells de porres i fusells són per els bàrbars policies, guàrdies civils: una part de la tropa guardant la vinya no podem ser reguts i alhora enganyats de la gran Espanya cal ser conscients que és l’Espanya dels reis dels nobles i els exèrcits Ibex35 etc. Els esmentats són l’enemic del poble cal distingir-ho. Mirant cap a les cúpules hi ha molts fems, botxins amb toga de jutge, munió de personal per anar a totes (és la guerra).

Cal divulgar amb naturalitat als que se diuen apolítics i són irrellevants ciutadans, el poder que estimen els conceptua de súbdits i així els tracten; són els que accepten l’ordre establert vigilants religiosament de la configuració creada a gust dels quatre esmentats. La massa cerebral sense capacitats cognitives, esdevenen muts, sords i cecs passius davant designis i disbarats, corrupcions desigualtats socials, no les perceben. És violència brandar la Constitució i no complir-la en els pocs articles de contingut social, el gruix de paper és teatre bel·licista. La independència és el trànsit el camí de socialitzar la veritable democràcia, pau, benestar, un valor universal. A Catalunya estem vivint el calvari d’uns veïns vivint de tota mena d’usurpacions.

Tot el que han de fer els règims, els estats establerts (pocs n’hi ha creats amb la moral de servei) l’espanyol ha de retornar el que van prendre amb atracaments armats. El poble que érem lliures i sobirans sotmesos per l’etern bel·licisme de l’Espanya que comanda .És seriós s’ha de fer un tomb per veure que el poble és l’amo de la vida col·lectiva dels pobles que han, hem, estat sotmesos amb les armes, exèrcits amb l’objectiu d’ocupar nacions veïnes amb el macabre intent d’imposar-se en tots els àmbits. La política, l’econòmica acompanyades amb la constant difamació a les classes populars, les estafes morals materials i bèl·liques. Han fet l’estat a mida dels jerarques i monarques grups dictadors d’intensitat depredadora.

La història de l’espècimen humà ha viscut situacions d’explotació de grups infravalorant els congèneres. Les embrutides vivències deformen la humanitat. Ser amos els omple de mesquí i fatu orgull. Paral·lelament deshumanitzen l’espècie fent nuls els valors humans. Rep qui no es doblega a les ordres d’obediència i credibilitat instigada pel poder. És ignominiós el tracte a qui els hi fan nosa sinó són incondicionals devots de la pàtria. A les envistes de l’exponencial creixement d’ultres, els que van capgirant el sentit dels mots difamant amb el mot “separatistes”, havent Espanya actuat com grans separatistes trossejant al seu albir la nació catalana per assolir riqueses i el plaer de saciar-se vàcuament d’orgull patri i el territori fet a mida pels monarques. No hem d’acceptar les estafes de repetides mentides.

Així havent regalat sis comarques com la Catalunya del Nord, la terminologia d’usar-nos com enemics és en primer lloc la mancança de no tenir per el poble cap projecte. Conceptuen la seva nació-estat establerta amb crueltat conformant l’estat com plataforma per acumular poder amb gran cobdícia i poder gaudir dels beneficis del treball, de les riqueses naturals i negocis a repartir entre el rei i la noblesa. Haver separat Catalunya els plau el malvat profit, anotant-lo a la història com tracte satisfactori.

Sent profund immoral i molts perjudicis a milions de persones. Vèncer democràticament la falsa unitat creada pels Catòlics: ara en molt avançat el segle XXI, encara utilitzen falsos raonaments buits de contingut. És en aquest espai on cal crear la unitat i la crearem serà la unió veritable entre els pobles. És un indiscutible valor universal. Els versats i inquiets per el fenomen de sentir parlar català: haurien de saber si fossin cultes, l’obligació cívica en llibertat legal les llengües de les nacions, són un ric univers d’il·lustració. L’escàndol explicita la suma i proliferació d’intents de anihilar-nos amb la solució final somiada envers la població catalana.

El timó de la gent que maneja la nau de l’ens Espanya el Principat de Catalunya nació del Regne d’Aragó o confederació catalanoaragonesa va ser derruïda amb les arts malèfiques de les armes, després d’altres intents van desmembrar gran part de la nació catalana. Ha retornat florida l’arrelada política catalanòfoba de segles enrere, hem viscut d’antuvi davall de l’esperit imperialista, en l’actualitat ha brollat amb força les noves formacions (no són noves) : Vox acrònim de Violència, Odi, Xenofòbia. Es creació de Felipe VI,, que vol perpetuar-se i té por del demos el poble, de la democràcia s’han incorporat furiosament a les castes protectores de la monarquia, l’acció lacerant encausant els polítics catalans el segle XXI, fa fefaent la guerra seqüencial desfermada contra Catalunya.

El creixement exponencial independentista s’ha generat per la democràtica exigència del poble català sabedor de la realitat del tracte colonialista envers Catalunya, tanmateix tothom la viu per les deficiències econòmiques degut al colossal dèficit fiscal de 16.000 milions anuals, sense infraestructures adequades, i les mancances a les escoles i la sanitat, la innovació etc. La realitat dels germans del País Valencià i les Balears la nega Espanya, distorsionen, enganyen, escupen falsos relats inspirats en el darrer dictador, tractat Franco i família amb el títol de ducat retribuït amb estulta displicència impròpia, immerescuda esplendidesa?. Inimaginable aquest tracte d’heroi inversemblant a Hitler l’alemany o l’italià Mussolini.

La temença de la unitat real de tradició històrica amb àmplies accions de genocidi han anat disgregant-nos. Faig un incís aclaridor; els primers grups van iniciar-se el 1714, reclamant tot l’anorreat amb orgies sanguinàries contra els catalans. No fou pioner simple continuador d’aquesta ferotgia en Felip V, amb l’actuar ultra terrorífic dels Borbó. Immediatament després de l’ensulsiada executada per el rei, van sorgir grups guerrillers i polítics d’opinió contraris a la bàrbara ocupació, tot d’una van aplicar una política feridora contra la ciutadania. Va ser el principi de protesta activa que mai s’ha aturat en cap època, havent estat totes dictatorials amb diferents cares.

Ho és encara en la dura actualitat. Felip V. va crear els Mossos d’esquadra: sorpresa! per els constitucionalistes d’arma la Constitució? Exemple el Carrasclet, els Mossos eren els mossos els guerrers contra la resistència. En l’actualitat és a l’inrevés estan combatent els Mossos en la farsa judicial plena de lacais del règim del FC78 (feixisme constitucional de 1978) en el lacerant procés d’extrema i patògena virulència ultra nacionalista: el nazijudici actual és l’anvers del judici contra els nazis alemanys a Nuremberg, els culpables de praxis terrorista fan de jutges, els acusats haurien de ser el jutges.

Tribunal Suprem anvers a Nuremberg. Ducats de Franco, no existeixen ducats de Hitler, ni de Mussolini tot a l’inrevés, dels que són una democràcia, no un simulacre. Vivim des de l’any 2015, el resultat de la coneguda i repetida guerra ara amb el nom de la “operació Catalunya” tota la maquinària d’estat hi està vinculada primer en Felip VI, els carques d’inhumanitat extra i anticristianisme de la Conferència episcopal. La repressió desplegada a totes les institucions la judicatura etc, hi han disposats tots els membres que actuen com botxins amb toga de jutge. La mesquinesa del poder espanyol és indecència pura situa l’Estat-Reino en una de les pitjors societats politicosocials mundials. Hi ha tanmateix en l’Espanya real i reial mantenint-se ferm, el trist i tràgic lideratge de cruel inhumanitat.

Difamen Catalunya dient-nos colpistes, l’odi nacionalista no sols són paraules, hi ha gestos, actes, cinisme d’alt voltatge. L’Arrimadas, el Casado i tots, nodrits de bogeria vesànica. Inés Arrimadas embolcallada en la foto amb la bandera falangista i els jous i fletxes, recorda el fundador José Antonio, fill del dictador del cop d’estat de 1923, “España és la unidad de destino en lo universal” fot-li!: odi majúscul. El racista Quevedo, amb “mientras haya catalanes habra guerra y enemigos” i d’altres dites demanant la solució final, Hitler va copiar l’eficàcia dels actes crematoris. Existia ja el 1500, i va avançar codificant-se la catalanofòbia en l’època de Quevedo.

Han de saber els cap visibles esmentats de la tràgica involució que els retrotreu al paleolític. L’agnotologia (l’estudiaràs?) Arrimadas, NO! ni cap dels retrògrads esmentats al principi del paràgraf. Les vibrants actituds són congènites, els acadèmics de la RAE la acadèmia de la llengua espanyola la tenen amagada i a l’igual al Diccionari, els ho consultes i es fan l’orni, coneixen la importància de crear odi i convertir-lo en estructura material i d’intoxicació social, prejudicis tostemps eficaços la fòbia contra la catalanitat els és molt productiva en totes les dimensions partint de la tasca colonitzadora. N’hi ha a gavadals Arrimadas!, fins i tot a les altes cúpules.

Ni cal ni m’abelleix fer la llista de centenars de dites, i alerta!, fets bèl·lics, cops d’estat, guerres, bombardeigs, assassinats. “Decretos de Nueva Planta” una per una a totes les nacions confederades, prioritzant la persecució de la llengua catalana són els “decretos” encara vigents el segle XXI, C’s en són devots i engrescats practicants. José Antonio Giménez Arnau el 1938: “Ya se acabó esta conducta, la traición, nosotros preferimos ver estas tierras pulverizadas antes que verla otra vez contra los sagrados destinos de España” És bonic oi Arrimadas! demaneu “tierra quemada catalana” odi, odi, odi, tant que prefereix el genocidi amb foc, oblidant el rendiment econòmic d’un abominable actuar. Maligna metamorfosi metabolitzada i sedimentada d’odi; ho defenseu, sou C’s vigorosament Ciudadanos-falangistes.

Mesquinesa absoluta, totalitària, seguint les passes de la cruel inquisició cremar persones dient-los heretges: els tres grups ultres i el PSOE, que juga a dues mans paper conjunturals, ara la vara per penalitzar amb l’instrument dels jutges amb feina de botxins els catalans som uns heretges de l’assassí Felip VI, té pertinença exclusiva a l’odiada ètnia catalana, de la boca reial el dia de la raça (ignorants no poden percebre que hi ha ètnies) raça una: la humana el 12 d’octubre del 2017 “los primeros seran los Jordis” és el suprematisme boig dels que davant el mirall és veuen esplèndids, és un trist valor egocentrista. Desconeixen el món i la civilització evolucionant, per l’execrable actuar i nul·la capacitat d’interpretació La realitat són l’assassinat, els crims de guerra eliminant a desenes de milions de persones va succeir al centre d’Europa. El franquisme va atansar-se al milió.

Més de cent-vint mil cossos dels assassinats als vorals de camins, la falsa transició fou l’elaborada continuació del franquisme, Franco no fou res espontani, simplement militar còpia de la potència terrorista de Felip V, n’hi ha munió d’inspiradors vessant sang dels crítics i adversaris analistes del govern de l’estat.————Sense la unilateralitat del feminisme les dones encara no votarien, nmi l’ètnia negra entre moltes assoliren avenços emancipadors avui encara no afermats. No es poden venerar lleis il·legítimes i així és a aquesta Espanya, que està al paleolític, mesolític on vulgueu. El grotesc espanyolisme de nacionalisme criminal l’utilitza per criticar el procés català, a l’Espanya oficial, els Tercios de Castilla foren uns dels fundadors afusellant tanmateix la dissidència dels Comuneros de Castilla.

Els genocidis els presenten com civilitzacions, Amèrica amb 20 milions de morts de la “espada vencedora”, a Flandes, robant les caixes dels Ajuntaments Brussel·les, Anvers etc. amb tasques robant i assassinant a la ciutadania tot feina de la lògica dels gàngsters——La farsa judicial contra les persones que seguint al poble van fer política d’alliberament de la nació camí d’abastar la meta social, és una aberració que cal denunciar: Ho farem!

- Publicidad -

Relacionadas

- Advertisement -
- Publicidad -

1 Comentario

  1. Intuyo un articulo interesante y como persona que respeta y apoya el sentir de los pueblos a decidir su camino, me encantaría tener una edición en castellano, único idioma que domino con fluidez. Si fuera tan amable de enviarme a mi correo electrónico o en su defecto indicarme algún enlace, se lo agradecería.
    alsasant@hotmail.com

Dejar respuesta

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

Cuidado con el progre Biden, que puede salirnos rana

Biden y Putin se han reunido en Ginebra para firmar la paz fría. Dicen que se entienden y que se han reunido durante cuatro...

Casado quiere evitar la comparecencia de Cospedal pese a estar imputada en el ‘caso Kitchen’

El presidente del PP, Pablo Casado quiere evitar la comparecencia de la exministra y exsecretaria general de su partido, María Dolores de Cospedal pese...

Paradores participa en la presentación de la campaña «Tortugas en el Mediterráneo»

Coincidiendo con el Día Mundial de las Tortugas Marinas, la Fundación Oceanogràfic ha presentado hoy en el Parador de El Saler (Valencia) la campaña...

Las 25 mayores fortunas de Estados Unidos reportaron sólo 158 millones de salario para no pagar impuestos

Los hombres más ricos del mundo se aprovechan de leyes laxas para evitar el pago de impuestos que les corresponderían
- Publicidad -

lo + leído

Cuidado con el progre Biden, que puede salirnos rana

Biden y Putin se han reunido en Ginebra para firmar la paz fría. Dicen que se entienden y que se han reunido durante cuatro...

Casado quiere evitar la comparecencia de Cospedal pese a estar imputada en el ‘caso Kitchen’

El presidente del PP, Pablo Casado quiere evitar la comparecencia de la exministra y exsecretaria general de su partido, María Dolores de Cospedal pese...

Paradores participa en la presentación de la campaña «Tortugas en el Mediterráneo»

Coincidiendo con el Día Mundial de las Tortugas Marinas, la Fundación Oceanogràfic ha presentado hoy en el Parador de El Saler (Valencia) la campaña...

Las 25 mayores fortunas de Estados Unidos reportaron sólo 158 millones de salario para no pagar impuestos

Los hombres más ricos del mundo se aprovechan de leyes laxas para evitar el pago de impuestos que les corresponderían