lunes, 27septiembre, 2021
26.6 C
Seville

Impuls cívic hterogeni

Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

La Izquierda Secuestrada

Todo tipo de nacionalismo es dogmático, mesiánico y sectario. Al igual que las religiones monoteístas, sus principios y raíces básicas obedecen a los intereses...

Reivindicando mi memoria histórica

Tras el asedio del Alcázar de Toledo, Franco fusiló a mi abuela Antonia Arrogante. Cada año rindo homenaje al luctuoso y trágico acontecimiento que...

El director de Confilegal y su especial manera de entender la justicia internacional en el caso Puigdemont: «Estas cosas funcionan así. Mediante contactos personales»

Ríos de tinta se están escribiendo sobre lo sucedido en Cerdeña el pasado viernes: la puesta inmediata en libertad del president Carles Puigdemont ha...

El Repaso del 27 de septiembre: detención de Puigdemont, elecciones en Alemania, volcán de La Palma

Como cada día a las 10.00 en directo analizamos las principales noticias de actualidad. Hoy, nos centramos en la detención de Carles Puigdemont en...
- Publicidad-

Evidenciem-ho, el civisme necessita impuls, ha d’ésser intens i ple de serenor valor que ho exigeix el progrés, i el futur de la diversitat social en aquesta hi ha masses aspectes negatius actius, provenen de diferents ens amb hàbits malèfics són sinèrgies dels poders amb perillosos tentacles. Hi ha persones i col·lectius que per desconeixement i fortes distorsions estan enganyats i badocs.

Els adherits i beneficiaris del sistema actuen de sicaris del règim amb desmesurat fanatisme de devoció, ensems auto perjudicant-se ells mateixos. Els impulsos heterogenis han d’ésser de valors progressistes aleshores confluint-t’hi poden encabir-s’hi; exemplifiquem-ho són el que s’integren i tanmateix ni cal dir-los-hi, per la seva maduresa, la unió hi ha de ser en plena llibertat, llavors empíricament s’esperona i enriqueix la societat en tots els àmbits.

La societat catalana és activa en els àmbits apuntats, no podríem dir-ne societat homogènia desvinculada de tasques públiques i de compromís social, s’arriba als progressos si hi ha amb claredat ferma, heterogènia eficaç creadora de riquesa i cultura d’alta il·lustració.

Qualificar de tirana Espanya és fer diana. Els catalans/es, patim cruels jous de segles. Igualment del mateix vector els espanyols demòcrates reben pals. No pas els sicaris i els addictes per diverses raons a l’Espanya real i reial, als que justament se’ls ha de tocar el crostó, frase tanmateix suau, caldrà fer-la contundent i explícita.

L’omnímode poder adquirit per una casta jeràrquica de l’ètnia castellana, ensems doblegant els castellans del poble, (comuneros) i l’Andalusia feudal amb jornalers vassalls, dins d’una estructura de segles enrere; ergo la casta monàrquica ha estat fèrria des dels Catòlics, és una referència propera. La fanfarroneria procedent de casernes i els incívics portadors de pistola al cinyell mostren llur gran feblesa, són jussans d’intel·lecte i cognició, igual quins són atlètics esportistes enfortits físicament amb instrucció militar, i alhora la pregona debilitat els és deguda a gens cerebrals: la ciència pot anomenar-ho amb senyals analitzats profundament enriquint coneixements, aporten inconscientment a la societat bases per la investigació científica, ensems afavorint l’àmbit de la salut.

L’espècie humana és l’única raça. Tanmateix l’errada feta per l’espanyolisme de considerar-se raça, empesos per una inexistent supremacia. Científicament raça s’aplica a tota la humanitat. Grups diversos n’hi ha quantiosos en nombre i en són col·lectius petits, tots són ètnies en adequada denominació. La realitat és que la biologia humana tan si bé centrada, ben conduïda, mitjanament, o malament, hi ha de tot a la massa cerebral, on hi ha rics hemisferis on cada un d’ells té una funció determinada, siguin neurones o gens, centrant-se en un de conegut; desconeixent-ne d’altres existents: El VMAT 2, és el portador de l’espiritualitat recreadora dels sentiments i la consciència. Esmentem l’ontogènia al ser la ciència que estudia el desenvolupament de l’ou fins que l’individu ateny el seu estat adult. En correcte funcionament s’enfila fins la intel·ligència operativa integral. No respon sempre a l’activitat del gen VMAT 2. a realitats religioses, la religiositat no necessàriament predisposa a cercar en l’interior personal quelcom de consciència o sentiment espiritual. Hem de lloar a qui reculli tots els valors positius d’evolució així romanen actius per la humanitat. Són quelcom innecessaris els esoterismes, les virtualitats, i els dogmes.

Agafant la falç dels segadors metafòricament i centrant-lo en l’himne nacional català. Catalunya com a ens nacional i polític, passa uns dies molt durs, actualment és per culpa de la farsa judicial envers els presos/es polítics; tenen aquests un equip d’advocats/es magnífic. Rajoy l’ex i ex, en una declaració díscola, ridícula, contradictòria farcida de mentides connatural del Reino-Estat; igual la Soraya Sàez, i l’exministre d’Interior Zoido, dins d’aquesta podrida escudella d’estafes seguint la tònica dels relats orgànics del sistema polític espanyol. D’aquestes presències l’advocat Jaume Alonso Cuevillas, explica que Rajoy ha demostrat que el Conseller Quim Forn, el Major Trapero i la cúpula dels Mossos que són víctimes d’una acusació sent una nyepa maligna amb la cruel simplicitat connatural d’extremisme res té fonament veraç, tot és un calc de costums al llarg dels esdeveniments seculars plens d’odi. La catalanofòbia els és una miserable columna estructural de la política militar de l’ens Espanya, un estat sense projecte democràtic ni social, ans al contrari vetllen sols per ells, bastards i tanmateix il·legítims, interessos mesquins.

Lloem tanmateix el poble català en posicions d’aparença estoica sent però, una virtut de dignitat absenta d’impassibilitat, ans al contrari resistent amb resiliència davant d’un estat terriblement salvatge, aquests ha estat i roman bressol de totes les tiranies d’on s’han inspirat en la història homes de llocs nacions o no, on a l’albir mesquí consisteix pels poders i estendre’ls arrelant-los mercantilment com absolut poder cruelment tirà. Tal vegada restringint el significat d’un mot, com és el sinècdoque aclarint qui és el que s’arroga prendre el tot per la part o la part pel tot, amb la misèria que fan prevaldre des de l’estult suprematisme, preeminència assolida amb les armes usant-les per eliminar enemics, adversaris, el que i el qui, per acumular des del poder àvides fortunes cobejades amb llur absència d’enginy però plens de cobdícia i cupiditat: semiòtica dels avars.

Ho han fet abastament des de l’abjecta història executada en detriment de pobles i de l’humanisme universal. D’això què en diuen judici tenint la sentència escrita avant la litre,: com sempre en totes les farses que han format en la seva història pròpia i ignominiosa. Curtes notes de testimonis, Alvaro Dante, va divertir-nos, quan el Marchena li preguntà la professió digué: precari, astorat el botxí amb toga de jutge no coneix el mot, contestant Alvaro, si senyor, sóc precari com els contractes de molts treballadors espanyols. Ada Colau d’espès historial, li agraeixo l’encert de dir al Tribunal (amb Tribu n’hi ha prou), dient clarament d’estar contra del judici, just perquè haurien de jutjar a milions de catalans/es. Desficaci nacionalista és el voler condecorar els quatre fiscals, però personalment hi estic d’acord: mereixen la creu de ferro hitleriana.

Josep Borrell, amb la seva indecència moral integrada fins el fons del moll dels ossos a Suïssa va dir que el nacionalisme català, va provocar la guerra espanyola 1936-1939, si, si en el “Alzamiento” hi havia militars catalans fins i tot generals, Borrell tu també ets català hauries de saber amb aquests, la teva estimada metròpoli va formar el Tribunal en la farsa per assassinar al President Companys.

La gran persona d’excels civisme del progressisme que fa avançar el món amb incòlume moral i ètica immaculada és qui es fa dir Lluís, per no ser víctima del feixisme espanyol, va finançar la compra de les urnes per el gran acte democràtic de l’1-O del 2018. No puc deixar de repetir-me amb agraïment als catalans del Nord (la colònia francesa sotmesa al jacobinisme), van guardar-les i portar-les al Principat, expressant el mal moral sofert al no poder votar en el referèndum, per la raó brutal del separatisme espanyol envers Catalunya i completant-t’ho amb la frase nosaltres: sem catalans.

Els espanyols de la ceba acèrrima, petris, ferris defensors de la de pàtria amb la cabra de la legió incorporada, fan les estafes sinònimes a les mentides, les acumulen a gavadals. Va sortir a la premsa de la caverna una foto en portada, de l’AP-7, tallada pels comitès de defensa de la república, C.D.R., pneumàtics cremant, i 7 o 8 amenaçadors encaputxats, vatua!, res quadrava, ni caputxes, ni amenaces són hàbits dels qui volen carregar-los el mort era una gran nyepa, mentida fastigosa, mirant bé la foto darrera si veu clarament un senyal de trànsit un rètol indicador que estan a 50 quilòmetres de León, d’inqüestionable terra castellana. Defensors d’essències pàtries fet civilitzant tots les nacions robant i assassinant a discreció, pobles sencers eliminats sense oblidar-se de les mines de Potosí on explotaven criatures indígenes. Estan encimbellats tant amunt que viuen abraçats a Déu el seu senyor. L’exclusiu i sagrat senyor els dóna permís esperonant-los per criminalitzar als catalans.

Jaume Alonso Cuevillas, gran advocat i persona, en l’atemptat espanyol a BCN i Cambrils del 17-A, del 2017 defensarà gratuïtament a Javier Martínez pare del nen assassinat en aquell atroç acte el nen de tres anys en Xavi, la germana de vuit anys estava al costat d’ell, encara avui pateix trauma emocional.

És de presó vulnerar la llei la llei d’expulsió de terroristes, va fer-ho el C.N.I. obligant al jutge per poder contractar a l’imam de Ripoll tenint-ne l’historial, subjecte que cercaven actuant amb el connatural esperit assassí del Reino, aixó ja d’inici, sabut des de la inquisició i munió d’estratègies de dominació amb sang de pobles; l’imam preparava l’atemptat del 17-A i de més salvatges com derruir la Sagrada Família. A Alcanar va muntar amb l’ajut del C.N.I. una fàbrica de bombes, els agents el visitaven sovint per si executava els projectes amb precisió. El fet de no permetre una Comissió Investigadora de l’atemptat del 17-A i d’altres actes terroristes, fa fefaent la criminal culpa de l’estat.

El precedent va ser l’operació Caront del 2015, on la policia antiterrorista? (costum històric d’anuncis falsos, actuant a l’inrevés del predicat) de la comissaria de La Verneda, van avisar als gihadistes que els Mossos els controlaven. El cap de la guàrdia civil a Catalunya Angel Gozalvo, ha confessat en el judici farsa el 7 dia de març que d’ençà el 2014 encerclaven l’independentisme, és fefaent que l’operació Caront del 2015 va entrar en el pla del sadisme assassí.

Els Mossos van denunciar-ho, el botxí amb toga de jutge S. Pedraz, va arxivar-ho, lògica tirania. Això aclareix la persecució dels Mossos i del Major Trapero prenent cos. Aquesta acció assassina és seguint el com per la consumació de la solució final envers els catalans/es, era ja el projecte de Quevedo, on va inspirar-se Hitler per eliminar els jueus. Gran és Espanya cal reconèixer-los que està al cim del barbarisme.

- Publicidad -

Relacionadas

- Advertisement -
- Publicidad -

Dejar respuesta

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

Manuel del Barrio: en Ámbito Cultural del Corte Inglés

Me cae muy bien Manuel del Barrio, pero nunca le había visto en un escenario. Le conocí en el cuarenta cumpleaños del vate Scarpa,...

Denunciados los responsables de reactivar ilegalmente la Euroorden de detención contra Puigdemont

ACODAP, la asociación contra la corrupción en defensa de la acción pública ha presentado una denuncia contra la jurisdicción ordinaria contra "quienes quiera que...

Principio de acuerdo para la renovación de los ERTE

La reunión de la mesa celebrada en la tarde de hoy ha termunado xon ese un principio de ACUERDO , pendiente de la ratificación...
- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

Manuel del Barrio: en Ámbito Cultural del Corte Inglés

Me cae muy bien Manuel del Barrio, pero nunca le había visto en un escenario. Le conocí en el cuarenta cumpleaños del vate Scarpa,...

Denunciados los responsables de reactivar ilegalmente la Euroorden de detención contra Puigdemont

ACODAP, la asociación contra la corrupción en defensa de la acción pública ha presentado una denuncia contra la jurisdicción ordinaria contra "quienes quiera que...

Principio de acuerdo para la renovación de los ERTE

La reunión de la mesa celebrada en la tarde de hoy ha termunado xon ese un principio de ACUERDO , pendiente de la ratificación...