sábado, 26noviembre, 2022
20.8 C
Seville

Hem de ser Conscients

Alexandre Pineda Fortuny
Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

- Publicidad -
- Publicidad-

Hem de ser i serem conscients perquè ningú pot mostrar-se passiu o sense criteri de la situació actual en la política d’etern caire militar dins del estadi dominat pel govern espanyol. Remarco jocosament que el dia clau del greu problema del Covid-19, els virus que ens ha confinat a casa excepte als mascles alfa espanyols que en dos dies encara no havien malgrat ser la seu metropolitana de Madrid capital el que més casos va haver de suportar, fou durant el dia que es va veure la urgència era la d’impulsar i notificar a la ciutadania que calia un confinament necessari per desagradable que fos.

El dia 16 de març passat per parlar per televisió del tema de la pandèmia mundial del virus, van sortir a parlar un entès en sanitat i dos generals de l’exèrcit i un de la guàrdia civil. Hom creia que la tasca era del sanitaris, però el lluïment militar és d’un espanyolisme llastimosament inevitable. Els tres generals, tots ells en la conveniència d’anar brillantment abillats amb els uniformes i el farciment de medalles propi d’aquesta espècie que no s’extingeix ans al contrari prolifera i creix en abundància gràcies a la caracterologia política del personal de la gloriosa metròpoli capital de l’Espanya dels mes grans essencialismes mundials.

Els tres militars ara són a diari presents en les televisions per l’afer sanitari del coronavirus Covid-19, usurpant el lloc de les metgesses i metges; els exèrcits evidencien ser l’amor virginal d’aquests energúmens enamorats dels exèrcits dels uniformes de les medalles, i de totes les vergonyes de la humanitat i els damnats que són les ciutadanes i ciutadans suporten lloses a les espatlles de la gent poble a poble mentre ells s’enriqueixen amb mètodes de gàngsters en total impunitat. Un general dels tres que s’exhibeixen pornogràficament, ha dit vatua! la bestiesa que el primer soldat és els rei d’Espanya en Felip V+I, ensems per xerrar escopint i vomitant ha esmentat que tenen 47 milions de soldats a favor de les tesis usades i xerrades. L’hemisferi cerebral que ha usat el té podrit degut a que les creus de ferro se li han rovellat.

Les creus de ferro són la gran medalla del mèrit –de què?- és plenament de clavegueres farcides de rates. Situa aquesta gentussa a càrrec de les espatlles del poble. La ignomínia, el menyspreu que els omple la seva gèlida ànima (és l’esperit propi del cos escurçat de valors i ple de glòries de sang, que són en plenitud de la propietat de l‘Espanya enyorada d’Amèrica). Comanden arreu obertament, legalment i tanmateix clarament amb maneres il·legítimes.

Petits records de la història: El 1715 el rei Felip V, decreta que el Consejo de Castilla li consulti el nou règim que caldrà establir a Catalunya un cop abolides les institucions d’autogovern del Principat.

Som conscients que cal pair la història per dures que siguin les lleis repressives dels costums ultramuntans dels successius governs de la llavors ja propera denominació del territori propi i l’ocupat per designar el definitiu d’Espanya. En aquells paratges abunden els ultres que usen armes i a voltes porten la pistola al cinturó. Tots partidaris i executors de l’extremisme fàctic malgrat que el mantenen tendrament ocult, fora de primera visió simplement ocular. Perquè quins racionalitzen fets i paraules que són els grans espanyols intel·lectuals progressistes i brillants d’idees de futur pròsper per el poble se’ls acut i ho pregonen quotidianament.

La ment dels militars els brilla amb foc d’artifici, pensar amb raons de profunditat intel·lectual el és però l’absència total destacada pregonament. Ni un brot de raonaments, si abundància de pits inflats dins de roba de paisà o dels moralment infectats reaccionaris i cruelment anacrònics que vesteixen destacats uniformes.

- Publicidad -

Relacionadas

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

DEJA UNA RESPUESTA

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

- Publicidad -

lo + leído