domingo, 23enero, 2022
7.4 C
Seville

Diàleg no! repressió si!

Alexandre Pineda Fortuny
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..
- Publicidad -

análisis

Ayuso, la nueva derecha y la libertad como elemento de sometimiento al pueblo

La teoría política conservadora tiende a ver a los que luchan por el pueblo, desde un punto de vista utópico o con acciones reales,...

Podemos Galicia le pide a Feijóo que se una al Gobierno y que exija medidas contra la exclusión financiera a las personas mayores

Podemos Galicia pide este a Feijóo que se una a la posición del Gobierno para exigir a las entidades bancarias medidas contra la exclusión...

El gas y Europa. Rusia hizo un movimiento de ajedrez inesperado

Año 2014  Para quizás  entender un poco más los últimos acontecimientos geopolíticos, nos remontamos al año 2014 (Año que coincide con las autoproclamada  República popular ...

El Repaso del 21 de enero: Situación entre EEUU-UE y Rusia, el papelón de España, y el posible origen del Covid del laboratorio de...

En El Repaso de hoy seguimos informando sobre la actualidad en el conflicto entre EEUU y Rusia, donde la situación de Europa cada vez...
- Publicidad -
- Publicidad-

Se’n parla molt de diàleg, però no és practica, i quan en parlen els partits polítics del congrés espanyol, i amb els ciutadans no és fàcil avançar en temes que són d’innegable transcendència si són les lleis, on la primera és la Constitució. Resulta una feinada i mencionar articles que els governs de diversos colors no compleixen i hem de dir sense complexos precisament que n’hi dos mencionats aquí que res de res, no interessa a l’Espanya fosca, que es converteix  ho repeteixo més endavant en l’Espanya oculta que és un es reclou el clan que veritablement acciona el poder en majúscula i en plural.

Vinga som-hi: no ho deixo córrer donar-me de cops de cap a la paret no soluciona res. El tema és que parlar de diàleg amb el govern de l’estat-nació  dit Espanya no porta enlloc. La taula de diàleg és una trampa totalment anacrònica fora de lloc essent-los una eina útil perpetuada. És tan i tant esquifida que no és pot ni parlar de la Constitució doncs el poder la té consagrada i reconsagrada avalada a través de pocs partits ara el PSOE, en coalició amb PODEMOS, que  l’aspecte de ser demòcrata i d’esquerres és una maleïda mentida.

El cap de Podemos Pablo Iglesias en la primera aparició a Catalunya en la ciutat de Rubí, va fer l´únic que sap el reclamar el vot ben natural i legítim recordant tanmateix que ningú votes partits que clamen per la independència. Espanya és clarament separatista des de l’afer Gibraltar, amb la traïció anglesa als catalans on la noblesa i reialme espanyol en el del Tractat dels Pirineus del 1659 regalaren sis comarques catalanes al rei francès. Qui  creu i lluita per una Espanya verament democràtica que són i no és una paradoxa, és una realitat son els independentistes, predicant en un desert, on domina l’agnostologia o ciència d’ocultació de les veritats que genera la humanitat.                         

Té molta força darrerament VOX, és una perpetuació de l’esperit de l’Espanya fosca, amb el clan que domina, amb total corrupció material i moral humana, que és l’Espanya Oculta: Vox és: violència, odi i xenofòbia, un partit que té la marca del reialme amb les seves viva Espanya, vives al rei els assenyala com ser part de la Zarzuela, una sòlida columna per continuar tota mena d’espoliacions al poble.

Al palau del rei, hi ha l’alerta força primerenca quan van aparèixer al judici contra els independentistes en el Tribunal Suprem que són una tribu de botxins ornaments la toga etc. Les sentències contra tots els nou condemnats a més de deu anys. Hi ha algun assassí que va esquarterar la seva víctima que té una condemna de vuit (8) anys.

Però l’Espanya obscura, no ho permet, el càstig de més de 10 anys correspon a la voluntat de voler generar des de la Catalunya que els poders en diuen separatista, quan el treballa de moltes dècades on podíem incloure una Espanya democràtica que permet les crítiques i un llarg etc. He escrit de temps que la separatista és Espanya, ho remarcaré en un altre article.  No és així deixarà sortir a qui l’esquarterar en fa ofici (ni un company dels presos polítics que compleix ai las! 8 anys si vuit anys de presó essent assassí i que esquarterar a la seva víctima) Els presos polítics catalans compleixen penes de mes de 10 anys si deu anys.  

Un ex ministre ens explica unes consideracions de l’ens Espanya impol·lut  i beneït per la divinitat. Que Espanya des de la morbosa mentalitat de Jorge Fernàndez Diaz, és l’Espanya que el diable vol destruir-la amb un esperit ultra nacionalista i ultra  espiritual.

Constitució, article 10: Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpreten de conformitat amb la Declaració dels Drets Humans Universals i els tractats i acords internacionals sobre aquestes concretes matèries ratificades per Espanya.

Article 93: Mitjançant una llei orgànica es podrà autoritzar la celebració de tractats pels quals s’estableix a una organització o a una institució internacional, l’exercici de competències derivades de la Constitució. La garantia del compliment d’aquests tractats i de les resolucions emanades dels organismes internacionals o supranacionals titulars de la cessió que correspon segons els casos a les Corts Generals o al Govern.                                                  P.S.: es pot exigir la revisió del tribunal constitucional, i de la Constitució.

Feta una exposició amb Carta Magna inclosa en forma preferencial tothom pot dir-ne la seva les anàlisis són gratuïtes i tanmateix ben desplegades desenvolupades  porten a un millorament de futur de tota norma humana: i la Constitució espanyola roman desaprofitada per el govern de l’estat amb l’omissió que crec segur vaja és voluntària, de més d’un article exerceix la vulneració, coartant la llibertat popular. El poble amb l’omissió d’articles fa trampa a favor del poder OCULT de l’ESPANYA FOSCA, traint tanmateix així amb aquesta barroera vulneració, la realitat dels pobles que formen l’ara irreformable Espanya. Vulnera de manera fragant la unitat que es mereix tota persona i tots els pobles, llaurant espai per una unitat que generi la pau universal, és un desig oníric que no sé si mai dels mai es complirà.

- Publicidad -

Relacionadas

- Publicidad -
- Publicidad -

5 Comentarios

 1. Ninguna nación contempla el derecho de secesión.

  Ningún tratado internacional reconoce el derecho de autodeterminación a territorios que son parte de una nación democráticas. España es una «democracia plena». (La número 19, por delante de Francia, Italia o Bélgica que ocupa el puesto 31 «Democracy Index» )

  En todas las naciones democráticas del mundo, la soberanía corresponde al conjunto de los ciudadanos de la nación.

  La mayoría aplastante del pueblo soberano está en contra de la segregación étnica de los españoles.

  No hay nada que dialogar con totalitarios xenófobos segregacionistas que pretenden separar por etnias a los españoles y poner fronteras entre catalanes, vascos, gallegos, castellanos, andaluces, cántabros, astures, y dios sabe cuantas más.

  Ningún demócrata español va aceptar la segregación étnica de los españoles, porque es una aberración moral y política.

 2. El, senyor Ortiz, diu que cap nació, nació-estat cal aclarir-ho permet la secessió a l’article 93 que esmento la Constitució és proclama defensora dels Drets Humans Fonamentals on en l’article 30 d’aquets es la declara l’AUTODETERMINACIÓ dels POBLES. si això fos així, l’ens Espanya, que manté una «UNIDAD» fèrria envers a la seva estructura on els que ho comanden a través d’ocultar el seu domini omnímode i immoral, corresponent als que tenen el reialme a les mans i poder que cal dir-li absolut. Espanya hi ha feudalisme protegit, Quan hi hagi democràcia veritable la unitat de les nacions, ofegades espoliades, no permetent ara els botxins del Tribu..,. Suprem, novetat legislada fa unes quatre setmanes en ple 2020 l’entesa entre el País Valencià, Catalunya Ses Illes Balears i Pitiüses entre elles en llengua materna la natural

 3. L’aberració moral del senyor Ortiz és inexistent, mai en la història ha provocat ni atacat l0ens esmentat espanyol, on l’ètica no existeix com deia el gran Valle Inclan. si hi ha a l’ens Espanya, feudalisme, explotació de la classe obrera, i les cultures respectades, en nacions que han annexionat i assimilat en guerres i cops d’estat. m fa poques setmanes, no permetre entre el País Valencià Catalunya i Ses Illes Balears i Pitiuses, usar la llengua pròpia entre ells, és igual el senyor esmentat d’entrada és irreformable, pot ser víctima de l’agnotologia o servir-se d’ella per entabanar a tothom.

 4. Señor «anonimo» el Derecho de autodeterminación» solo se reconoce a los «pueblos coloniales». Espero que usted no llegue tan lejos de considerar a Cataluña una colonia.

  Señor Pineda el etnonacionalismo «cada pueblo cultural su propia nación y estado» fue lo que llevó a los judíos a no ser considerados ciudadanos alemanes.

  Cuando es la etnia «la nación cultural» lo que fundamenta el estado, aquellos que no son de la etnia son ciudadanos de segunda o no son ciudadanos.

  En el mundo vivimos revueltos más de 10.000 «pueblos culturales» etnias o «naciones sin estado» como ustedes les llaman. Una nación para cada pueblo es un disparate político. Separarlos en naciones étnicas una aberración.

  El nacionalismo conduce a limpiezas étnicas como en Yugoslavia, a genocidios como el de Alemania o Ruanda y a conflictos sin solución como el de Palestina-Israel donde dos pueblos tratan de exterminarse para construir su nación étnica en el mismo territorio.

  El nacionalismo «un estado para cada etnia» es un credo perverso, contrario a los valores democráticos, a la igualdad y a la convivencia. Una aberración política y moral.

Dejar respuesta

Comentario
Introduce tu nombre

- Publicidad -
- Publicidad -

últimos artículos

La lengua, patrimonio íntimo

En la lengua no cabe la política ni el odio. Ni el odio político ni la política odiosa que emponzoñan la vida pública. Politizar...

Acciones que nos alumbran

El mundo de hoy requiere de testigos que nos iluminen, que nos den vida poniéndonos en camino, ante la multitud de ocasos que se...

Multitudinaria manifestación en Bilbao contra el pasaporte Covid y la conculcación de Derechos Humanos

Miles de personas han salido a las calles en la tarde de ayer para protestar contra la medida del pasaporte covid y la conculcación...
- Publicidad -
- Publicidad -

lo + leído

La lengua, patrimonio íntimo

En la lengua no cabe la política ni el odio. Ni el odio político ni la política odiosa que emponzoñan la vida pública. Politizar...

Acciones que nos alumbran

El mundo de hoy requiere de testigos que nos iluminen, que nos den vida poniéndonos en camino, ante la multitud de ocasos que se...

Multitudinaria manifestación en Bilbao contra el pasaporte Covid y la conculcación de Derechos Humanos

Miles de personas han salido a las calles en la tarde de ayer para protestar contra la medida del pasaporte covid y la conculcación...