Democràcia sense enganys és el que volem. Però el que hi ha dominant és l’esperit del nacionalisme espanyol, les classes que en són i l’utilitzen són fervents addictes al reialme. S’han viscut absolutismes de tot tipus en la història de cinc segles. La democràcia absent, vaja inexistent, hi ha tanmateix la democràcia pervertida en tots els estaments. De democràcia sense enganys ni es visible en un llunyà horitzó. A l’any 2020 amb quaranta dos anys del que ni diuen democràcia, hi ha munió d’enganys amb un engany total en les més altes cúspides del poder polític, actuen totalitàriament on el poder del poble que significa en la paraula democràcia i hauria de ser, doncs no ho és el total engany.

El reclam és contundent, cal democràcia veritable sense els enganys soferts, coneguts i trencadors. Així doncs el poder del poble, dit democràcia, cal implantar-lo sense pal·liatius ni moratòries. Malviu minoritzada la democràcia en evident segrest fàctic. Relatem desprès d’una curosa anàlisis històrica, el colpisme esdevingut mot d’insult polític, quan la realitat dels fets l’ens Espanya va crear-se amb colps militars, o sigui que l’esperit del nacionalisme espanyol és colpista amb l’ídol Don Pelayo, la gran icona. Pablo Casado entre tants PP, i C’s Ciudadanos, n’està farcit de veritables colpistes.

En el Congrés el Casado, va lluir-se i rebre aplaudiments quan va dir amb la bilis corresponent: “Puigdemont te pasarà como a Companys”, així que l’assassinat d’un home que predicava la federació de pobles, van acabar després d’insultar-ho llargament com a “secuaz separatista” per assassinar-lo amb la complaença de la munió de Pablo Casado perversos i antidemòcrates de facto que hi ha. L’1-O de 2017, va donar molt de sí, accelerant l’esperit del més pur nacionalisme, el Tribunal Suprem, va començar la cacera, donant-li la freda inhumanitat provocadora d’amoral calidesa dels jutges que van actuar com a executors, suplint els botxins, doncs la mateixa sentència estava escrita abans de jugar la partida dels tafurers.

El 14 d’octubre de 2019 van comunicar que els autos d’empresonament eren tots superiors als 10 i 12 anys. L’ens Espanya funciona a través de les sinèrgies ultradretanes, els nobles valors a favor del poble els ignoren per integral desconeixement i el sadisme criminal amb que actuen també contra el poble, després de l’absoluta dedicació a la guerra contra Catalunya, no declarada críptica d’una dinàmica d’esperit feixista, de sadisme crònic és l’abrupte nacionalisme espanyol. El nacional-catolicisme de l’ultradretà americà Steve Bannon inspirador i avalador dels ultres espanyols Vox. S. Bannon viu amb el seu equip sectari en un palau a Roma per desvirtuar totalment la Unió Europea convertint-la en un feu del nazisme que pregona o sigui el cruel nacionalisme espanyol hi ha en les seves files la militància de tipus d’esperit paramilitar.

Són els “secuazos” sequaços addictes disposats a l’activitat guerrera contra Catalunya. Els espanyolistes practiquen la calistenia que és l’escalfament de cos i ment i ment previ als actes de contingut polític militar contra la catalanitat. Les noticies sobre les hores i a vegades algun dia de limitada llibertat que poden gaudir els presos polítics. Qüestió que un dels fiscals de la farsa judicial contra els polítics catalans Javier Zaragoza l’ha enfurismat demanant al jutge que revoqui aquests permisos. No vol que Jordi Cuixart pugui anar unes hores a la feina, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez són els dos presos presidents de les entitats cíviques l’Òmnium Cultural i l’ANC Assemblea Nacional Catalana que sense ser polítics els tenen engarjolats pels fets de 20 de setembre de 2017, sense haver-hi cap fet vandàlic, fou com sempre ho és una manifestació de 40.000 ciutadans davant la Conselleria d’Hisenda; on l’abjecta guàrdia civil de paisà van trencar el parabrises d’un jeep rebentant les quatre rodes inculpant-t’ho en total falsia als manifestants.

Sense enumerar-los a tots hem pensat en Carme Forcadell per dir una sola de les innocents persones empresonades, què endemés el govern de l’Estat va contravenir la Constitució que permet organitzar una diada de votació d’un referèndum i tota mena de votacions en els dos articles que fan seves les normes dels Drets Humans Universals, que en l’article 30 d’aquestes hi ha el Dret a la Autodeterminació dels Pobles. Aquestes dades reals de la Constitució Espanyola, haurien d’estar ben divulgats aquests dos articles el 10 i el 93, per assabentar-nos de les constants vulneracions de la llei màxima la Carta Magna per part de l’ens Espanya. Estem doncs veritablement cansats dels rituals i les litúrgies que ornamenten la simulació de l’Estat de Dret i la democràcia. La presó és per els governants.

Els permanents muntatges per explicitar la gran mentida de la democràcia i el Dret consolidats: Essent la gran estafa popular, essent els màxims explotadors de les classes treballadores. Saben agitar la melena per donar teatre a les falsedats que pregonen sent amb certesa el mal govern que actua amb perversitat. En el judici de la gran farsa en el Tribunal Suprem, on van actuar teatralment uns jutges dels que són clarament botxins, amb unes sentències que van ser un acte criminal, ja sabudes per preparades i desitjades les sentències abans de començar el teatre. Entre el fiscals hi havia el Javier Zaragoza, fent el paper. En data 15 de febrer de 2020, s’ha destapat davant que el jutge que porta el cas actualment està aplicant l’article 100.2 penitenciari permisos d’hores i dies per anar els empresonats a treballar o fer tasques d’assistència social.

El tipus anomenat s’ha emprenyat i com a gran botxí que enyora les fogueres medievals, no ho suporta, fent una petició al jutge que tiri enrere les decisions que han d’estar a presó totes i tots com correspon al seu malèfic esperit Javier Zaragoza, que bonic que ets l’escuma de bilis et surt per la boca. Sembla inversemblant i ho és en espais polítics democràtics, però l’ens Espanya no està en situació d’habilitar el poder per el poble que mana la democràcia, ans al contrari viu en cruel absolutisme envers la ciutadania, és la inquisició viva i se’n mostra orgullosa tota la catèrvola que és actua i viu en total impunitat, sent el cos d’exèrcit vibrant i criminal en les nacions bàrbares. Ergo la conclusió d’un raonament que Espanya assumeix amb orgull militarista d’íntegre religiositat cardenalícia, avalant els impúdics actes i pensaments.

Apúntate a nuestra newsletter

Artículo anteriorAbascal impone su dictadura en Vox y será el único candidato a la reelección en la Asamblea de Vistalegre
Artículo siguienteLa mejor rutina de cuidado de la piel masculina
Profesionalmente junto a mi mujer. gran modista, muy jovenes, empezamos una carrera creando un pequeño taller, yo siguiendo su empuje y capacidad de trabajo, aprendí diseño y patronaje, bajo su supervisión más que a través de la academia. Logramos montar una tienda, sin abandonar el taller. Hemos tenido cuatro hijas, Griselda, Munsa, Nausica i Idris, hoy van de 57 años a 47. Ni ella ni yo con capacidad, de éxito económico, si nuestras ayudantes fueron y son aun algunes amigas. Groucho Marx, tiene aquella frase "Saliendo de la nada, he llegado a las más altas cumbres de la miséria". Algun socio, puntual, si supieron hacerse ricos. Somos una família muy cohesinada con las hijas y les tres nietas y dos nietos. Cuando cumpli 80 años, una fiesta y un album esplendido, para el aniversario de mi mujer familiarmente i amistades Pepa.. la mayor ha hecho un vídeo de 40 minutos muy emotivo. Políticamente siendo patron asistia la les manifestaciones del 1 de noviembre, con veinte y pocos años y a las del 11-S, siempre me he sentido libertario, pero influenciado, acertadament por Joan Ballester, y de Manuel de Pedrolo, me hicieron ver que una sociedad libertaria, necesitava un apoyo de la población masivo, i tal vez total. Pedrolo, el 1980 en el Fossar de les Moreres, donde haya enterrados,valencianos, mallorquinesy eivissencs unto a las catalanes que sucumbieroon el 1714. hablando con Pedrolo, le pregunté por sus artículos "Cròniques colonials" ya es he terminado, acordamos pubicarlas en un libro, que me dió el privelegio de prologarlo, junto a una compañera, Imma Albó, ya fallecida. Mi paso al marxisme del PSAN. empezé asistiendo a clases con el temario de la lucha de clases, Jordi Moners, tradujo " El Capital" de Karl Marx, al catalan, Así hasta conocer el País valenciano, les Baleares, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, aprendiendo de activistes lúcidos, El 2017, se deshizo el partido, en el Espai Vilaweb, de VicePartal, mienbro destacado del PSAN, Pep Guia, catedratico de matematicas en la Universidad de Valencia.dirijió el partido en la ultima epoca. Somos amigos y a menudo nos intercabiamos pareceres de la actualidad..

Dejar respuesta

Comentario
Introduce tu nombre